Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! 1KÉRDÉS. Mi izgat fel titeket csók közeben vagy mit szerettem a csókban, hogy szeretitek ha megcsókolnak titeket?
Figyelt kérdés
2KÉRDÉS..Mit szólna hozzá egy 16 éves fiu ha az utcán megcsókolnám aranyosnak tart meg minden elég jóban vagyunk de én többet akarok tőle.. Merjem?
MIND A KETTŐRE SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI..
2010. márc. 19. 21:48
1/6 A kérdező kommentje:
szeret hát..
2010. márc. 19. 21:50
2/6 anonim válasza:
Nagyon romantikus, az utcan lekapni valakit, ahol mindenki latja, mikor nem is vagy benne biztos, hogy bejossz neki. Hat bator dolog, ha mar ilyen tokos csaj vagy, akkor ragadd meg segget es a golyoit, tuti ugy meg lesz lepve, megcsak tiltakozni sem fog!
3/6 anonim válasza:
válaszok:
1. te érted amit kérdezel?
2. próbáld ki, legfeljebb szájba vág.
5/6 anonim válasza:
nekem még sajnos nem volt szerencsém ilyennel, sőt semmi féle csókkal :( úgyhogy biztos nem utasítanám vissza :D
6/6 anonim válasza:
1 ez olyan hogy mi a jó a vezetésben. Nem mindegy hogy ladát vezetsz vagy maseratit! Nem mindegy hogy a dugóban araszolsz vagy versenypályán kanyarogsz!
Ha egy izgató csaj adja akkor isteni, bárhogy is csinálja. Persze játékosan kell finoman puhán és incselkedve.
2. A srác oda lesz érte, máskülönben dobd mert homár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!