Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi akivel randizom, tett utalást hogy neki van pénze, neki ez nem akadály, akkor én ne fizessek soha semmit, és hagyjam rá?
tehát, vagy: balfék vagy tesztel, vagy meg akar venni :D
sebaj , bár vettem neki ajándékot szülinapjára, és annyira örült neki :O vagy 20x megköszönte és láttam az arcán hogy jólesett neki
van egy közös ismerősünk és mondta hogy őt mindig lehúzták a nők, meg megcsalták stb
egyik sem biztos, nem kell rosszra gondolni, lehet, hogy neki így természetes és nincs semmi hátsó szándéka
22/F
"ot mindig lehuztak a nok"
Haat, azert ezen nem csodalkozom. Ratukmal mindent a nore, utana meg ha az nem teszi szet a labat, akkor ot "lehuztak".
Ides ocsem, tan nem kene elore fizetni olyan szolgaltatasert amit meg sem igertek :)
utolsó, te csak akkor fizetsz valamit a nőnek ha már tett valamit érte természetben??:D
hát nekem nem áll szándékomba kihasználni , tehát nem fog összefutni több ilyen nővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!