Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
''keressek neked valakit? '' Mit ért egy férfi az alatt hogy majd keres nekem valakit, bemutat valakit?
Hülyére vesz téged, a stricid akar lenni "el akar adni", futtatni,qrvát akar belőled csinálni... Sürgősen válj le róla!
Ha elkezdené a visszaédesgetést, akkor is, különben elb...od az egész életed.
Számomra is "fura" lenne, nem kicsit. Ha tőlem fotót kérnének, hogy majd keresnek nekem valakit,
hát igen messze küldeném az illetőt! Döbbenet! Bármilyen / akármilyen kapcsolatra társat magamnak keresek, ebben soha nem szorultam senkinek "segítségére". Más mondja majd meg neked,
kivel járj, kivel barátkozz? Nem te döntöd el, kivel akarsz szóbaállni, barátkozni,
ki legyen a társad ??? Adj fotót, majd ő kiplakátolja, hogy barátot keresel, rádküld valaki ismeretlent? ? Feltette már a képet még a fácséra is, vagy ott még nem árul téged ?
A helyedben azért óvatosabb, gyanakvóbb lennék, akármi is történik ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!