Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik fontosabb egy pasiban: népszerű legyen a nők körében, vagy csak titeket akarjon?
A: legyen népszerű, sok nő akarja őt.
B: legyen figyelmes, csak titeket akarjon, ne érdekelje más nő.
Én mondjuk B vagyok, nemis tudom, hogy lehetnék A, de amúgy fogalmam sincs, hogyanis éreztethetném egy randin, vagy ismerkedéskor, hogy a nők odáig vannak értem. Hm, "képzeld, tinderen egy rahedli egyezésem van" ?
Kicsit nevettem, hogy az A egyáltalán opció. :D
Mondjuk, aláírom, hogy én kapcsolatban vagyok, és tudom a barátomról, hogy nagyon jó srác, az a fajta akivel érdemes kapcsolatban lenni a tulajdonságai miatt. És ezt jó tudni. Jó látni, hogy a rokonaim, barátaim szerint is úgy van, ahogy szerintem, hogy mázlim van vele. :) De az, hogy látványosan népszerű legyen a lányok körében... :P Isten ments. :D Sok lány felismeri hogy jó srác, de szerencsére nem bájolog előttük. :D
Az elettarsam figyelmes, csak engem akar, nem erdekli mas no.
De a nok meg tapadnanak ra, pl szorakozohelyen konyokkel utom haton oket/ rugom sipcsonton/ terden. A legutobbi munkahelyen o volt a nok kedvence.
Ez jo nekem.
N
A és B nem várja ki egymást.
Kapcsolatra A-nak nincs étéke.
B pedig alap feltétel.
Nem érte miért tetted fel kérdést. Ha ezek neked nem egyértelmüek, valami nagy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!