Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jártatok már ismert, híres emberrel, vagy annak hozzátartozójával?
Figyelt kérdés
Ha igen leírnátok kivel és hogy mi a közös történetetek? :)2015. nov. 10. 19:34
1/4 opened paradise válasza:
Nemesi család leszármazottjától kaptam már szerelmi vallomást...az is ér? :D
2/4 anonim válasza:
Járni nem jártunk, 3 randim volt egy sportoló testvérével.
3/4 anonim válasza:
Annyira nem híres, max odahaza ismert zenészekkel. Mármint, egy kezdő zenész sráccal alakulgatott valami, de hamar vége lett, most meg egy saját köreiben ismertebb zenésszel vagyok. De alakulgatott már valami motorversenyzővel is korábban (külföldi), ott végül én mondtam nemet...
4/4 anonim válasza:
Kék vér folyik ereimben, így is ér? :D
Volt egy férfi, aki énekes egy együttesben, udvarolt nekem, de nem fogadtam, nem kedveltem különösebben. Egy másik pedig zongorista, de őt sem fogadtam, egyik legjobb barátom, de többet nem is akartam tőle. Egy dobos is udvarolt nekem, vele alakult is a dolog, de aztán elkerültünk kétfelé, barátság maradt, ő is jó barátom lett. Egy fiú pedig volt még, vele együttest akartunk alakítani, de szétmentünk próbaterem hiányában, és pont akkor megismertem a férjemet, akinek nincs zenei hallása :)) Azt hiszem, ennyi az én zenészgyűjteményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!