Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenben megjelenni egy randin?
Sziasztok!
Mit gondoltok arról, ha egy férfi elegánsan érkezik a randira? Nem maradi stílus ez? (Szövetkabát, Ing, egyszínű farmer, elegáns cipő és öv. Az alapstílusom is ezt az irányzatot követi.)
21/F
A kevesebb néha több,de vedd úgy,hogy nem szóltam.Csak a saját véleményemet mondtam el.A kérdéseddel levetted a csajokat a lábukról,odáig voltak az eleganciádtól.Ezen a magyarázattal már csak rontani lehet.
Egy randin se mesélj a csajnak a ruháid gyártási folyamatáról,a látvány önmagáért beszél.
A kevesebb néha több,de ezt már mondtam.
Szerintem nyakkendő nélkül, ahogy mondtad , felső gomb kigombolva. A nyakkendő nekem már túl sok lenne.
20N
Elméletileg tetszene, de látnom kéne egy ilyen összeállítást, hogy pontosabb véleményt tudjak formálni.
Habár csak sima nyakkendőről volt szó, de én amondó vagyok, hogy: BOW TIES ARE COOL!!!! :D
Szóval nálam a nyakkendő is bele férne, bár ez nagyban függne attól hova lett a randi megbeszélve.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!