Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Randim lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Randim lesz, moziba megyünk.14/F

Figyelt kérdés
Még sose voltam 2-esben lánnyal moziban, ezaz első alkalom. Nemtudom mit csinálljak, csak ülljek és nézzem a filmet ? Vagy mit ?? Az Avatar-t nézzük ( énmár 3x láttam) 14/F
2010. márc. 18. 21:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
nézd a filmet
2010. márc. 18. 21:17
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ő először látja, akkor nem illik zavarni :D Hívd meg egy popcornra vagy egy üdítőre :) Ha ő hozzád szól a moziban, válaszolj nyugodtan, meg óránként egyszer valamit kommentálhatsz a filmről, de ne állandóan, az iszonyatosan idegesítő :D
2010. márc. 18. 21:18
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Film közbe ne csinálj semmit,utána pedig beszélgessetek a filmről :).Végén meg ha nagyon jól éreztétek magatok akkor ti döntésetek :P.
2010. márc. 18. 21:18
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
hát kb nézd a filmet ennyi..ne másszál rá..azt én pl nem szeretem..sztem szánalmas, utána menjetek sétálni ugyis jó idő lesz...aztán onnatol meg ahogy érzed:D
2010. márc. 18. 21:19
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2010. márc. 18. 21:23
 6/22 anonim ***** válasza:
58%
Én utálom a mozit:D fiú vagyok egyszer hívtak el akkor se mentem el mert szar ott ülni vagy 2 órán keresztül és kukulni.
2010. márc. 18. 21:24
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
avatar? én a rohadtéletért se nézném meg 2. szorra az fix! sry az offért de ezt közölni akartam
2010. márc. 18. 21:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Van aki nemszereti :D
2010. márc. 18. 21:30
 9/22 anonim ***** válasza:

Én 1x randiztam moziban lánnyal, de az nem is igazi randi volt, inkább csak baráti találkozás...

Az előtte meg az utána számít, a film alatt nincs sok lehetőséged, nekem is ez volt a baj, azóta nem nagyon szeretem a mozit - persze ha vicces a film és szétröhögöd magad akkor más a helyzet, de az Avatar szerintem nem ilyen.

Bár én a lány helyében értékelném hogy 4-edszer is eljössz megnézni - és most csak miatta:D Hát ennyit tudnék hozzáfűzni. A mozi nem a legjobb választás...

Bár vicces, mert én is pont moziba szeretnék menni egy lánnyal, majd mindjárt fel is teszek ezzel kapcsolatban egy kérdést^^

2010. márc. 18. 22:08
 10/22 anonim ***** válasza:
én elsőre se néztem meg az avatart és undorodok tőle, a mozi meg nekem nem jött be de ki tujda
2010. márc. 19. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!