Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk komoly kapcsolat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk komoly kapcsolat egy ilyen duci lánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

Az arca nagyon szép és kedves is. 165 magas és 85 kiló.

Kérlek a válaszok után kort és testalkatot is írjatok. A lány lehetőleg vékony pasit vagy sportosat szeretne.

2015. nov. 5. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

Nalam alapbol ki vannak zarva a duci lanyok

165/65 19 eff

2015. nov. 5. 17:54
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem duci, hanem kövér. A duci így néz ki: [link]

"A lány lehetőleg vékony pasit vagy sportosat szeretne."

Ha ilyen igényei vannak, akkor legyen magára is igényes, kezdhetné rögtön a diétával és a testmozgással.

2015. nov. 5. 18:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen szeretnénk, főleg én de látom nem illek bele az ábrába mivel én is duci vagyok :P
2015. nov. 5. 18:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kevésbé komoly kapcsolatom volt már testesebb lánnyal is.

Sportosan vékony F.

2015. nov. 5. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Szia :) Ugyanilyen vagyok egy az egyben és eddig két barátom volt- illetve most is a másodikkal vagyok együtt és nagyon szeret így (ő vékony alkat és az előző is az volt, de mondjuk nekem nem számított a kinézet, csak ilyen srácot szerettem meg a belső miatt).

Nem bántásból mondom- én is így nézek ki, de ne sportost akarj meg szőkeherceget, hanem olyat, aki odafigyel rád, megbecsül és elfogad. A külső nagyon nem elsődleges kéne hogy legyen, mert úgy nagyokat lehet koppanni mikor elmúlik az újdonság varázsa.

21/L0

2015. nov. 5. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez és ezek a kérdések így mind marhaságok.

Akinek tetszenek a dagik vagy ducik azaz ideálja annak nyilván komoly kapcsolatra is elképzelhető.

2015. nov. 5. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem ez a magasság-súly nagyjából még nem számít ducinak, de a képen nem a legszebb a leányzó teste.

Szóval nem a súly-magasság számít.

Az én barátnőm 160/70 és sokkal formásabb, közel sincs ekkora hasa és ennyire összeérő combja.

De volt nála ducibb barátnőm is,én szeretem a testesebb lányokat, sőt...Szinte csak ilyen barátnőim voltak. Megjegyzem: nem valami szódásszifon szemüveges, pattanásos valaki vagyok, hanem egy olyan, aki eléggé igényes magára és jó géneket örökölt, szóval na jól nézek ki, bár nekem vannak magammal problémáim, de alapvetően jól nézek ki, rengeteg vékony lány próbálkozott nálam, de nekem nem jönnek be a vetélt macskák, nekem 65-70 kg körüli, alacsony lányok jönnek be. És a sors fura érdekessége, de a legjobb haverom, aki ráadásul gyúrós, fél életét a konditeremben tölti is a duci lányokra bukik, a mostani barátnője pont ilyen 170/85 körüli csajszi :)

De elég fura, ennyire mások véleményére adsz? Hogy idegeneknek küldesz képet a lányról? Uhh, ez nagyon gáz.

Tetszik vagy nem? Döntsd el, ne alázd szegényt.

2015. nov. 5. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

31F

És 190 cm, 87 kg vagyok :D

Nemtom ez miért lényeges :D

2015. nov. 5. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Vagy most te vagy a képen levő lány?

Bocsi, de nekem nem teljesen tiszta a dolog :D

2015. nov. 5. 19:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem ez egy random csaj csak hasonló kinézete van...
2015. nov. 5. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!