Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy beszélgessek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszélgessek vele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon bejön nekem csak az a helyzet hogy 4 évvel idősebb nálam de tökre birjuk egymást...ömm..13 vagyok...ha találkozok vele akkor miről beszélgessünk?mit ne csináljak ilyenkor?
2010. márc. 18. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:

hááát... ne a barbibabákról beszélgessetek...

nem túl nagy a korkülönbség??? ő lassan érettségizik, te meg még általános sulis vagy... oO

2010. márc. 18. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:

13 évesen még ráérsz,mert 20 éves korodra kiélt .. leszel.

23/ff

3/6 anonim ***** válasza:
Túl nagy a korkülönbség,keress korban hozzádillő fiút.
 4/6 anonim válasza:
Szerintem is túl nagy a korkülönbség, bár ez sokaknál nem számít, de tudnod kell, hogy ilyen korban ők teljesen máshogy gondolkodnak. Lehet, hogy barátnak jók lesztek, de tudod az ilyen srácoknak már vannak igényeik egy kapcsolatban, amire lehet, hogy te még nem vagy kész...
2010. márc. 18. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha beszélgetni sem tudtok, akkor...

Ne beszélgessetek!:)

2010. márc. 18. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:
de én nem az a tipikus lány vagyok...én mindenkihez másképp viszonyulok mint a korombeliek...en zarkozotabb tipus vagyok es en nem az a csaj vagyok aki 2 hetig jar egy taggal es tok komolytalanok vagyunk....most valami komolyabbra vagyom omm.. a napokban leszek 14..
2010. márc. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!