Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeged környékén nincsenek normális szingli pasik?
Figyelt kérdés
17-22 évesekre gondolok.2010. márc. 18. 17:33
12/19 anonim válasza:
Neked mi számít normálisnak?
Hogy nézzen ki? Fontos hogy ne legyen túlsúlyos?
Legyen izlése a normális ruhákhoz?
Tiszteljen annyira hogy meglep egy mozival ajándékokkal vagy az már nem normális?
13/19 anonim válasza:
isten ments a bomba nöktöl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14/19 A kérdező kommentje:
Nem jön be ha egy fiú bunkó és minden második szava a b..meg vagy esetleg van barátnője ,de azért minden csajjal kikezd.Nem érdekel,hogy milyen márkájú cuccokba jár valaki+Brad Pitt hasonmását se keresem xD
2010. márc. 19. 20:56
15/19 anonim válasza:
Ha az utóbbi komment igaz, kedves kérdés feltevő, akk írj privit, mert én is hasonló cipőben járok, csak a másik oldalról szemlélődöm:). F23
16/19 anonim válasza:
Jaja nekem is írhatsz :) 17/F nem vagyok bunkó, ritkán beszélek csúnyán.
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:41" voltam (:
17/19 anonim válasza:
Akkor szeged egy elmegyógyintézet ahol szabadon kászálnak a normáltalan fiuk? azthiszem költözzetek.
18/19 anonim válasza:
csáitt vagyok én msn: kom96@hotmail.com
19/19 Zsolt 93 válasza:
Kérdező ha még figyel ( szegedi vagyok és ismerkedne) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!