Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy hűlyítettem?
Tisztelt 18:05!
Először is ha nem találkoznak többé, akkor szegény srác nem tudja hol a hiba, abszolút nem fogja érteni, hogy miért kerüli a lány és bizonytalanságba hagyni a másikat nagyon nem szép dolog. Igen inkább az igazság, mint a kegyetlen átb@szás.
Másodszor milyen gerinctelenség már az, hogy a lány hibázik(visszamegy az exhez) és még csak a felelősséget sem vállalja. Mellesleg amikor visszament akkor nem gondolta, hogy megbántja a srácot??? Okostojás.
Inkább te gondolkozzál mielőtt hülyeségeket beszélsz. Mi az, hogy kötekedjen + kerülje holott kib@szottul ő a hibás. Igen is mondja el, álljon elé és mondja a szemébe.
Ha ahhoz volt bátorsága, hogy összejött újra az exével akkor ahhoz is legyen, hogy megmondja mi a nagy helyzet,
a "nem akarom megbántani" pedig röhej. Már megtette és viselje a következményeit, ha nem viseli akkor nem több egy sarki ribancnál. 26/F
Megkíméli a csalódástól? Te hol élsz 18:05-ös? A kezdődő kapcsolatnak vége és helyette az ex lett a befutó. Mi a jó fenéről beszélsz.
26/F
A kérdés: Hogy mondjam meg neki hogy hülyítettem?
Hangsúly: Hogy mondjam meg.
A kérdés nem az volt, hogy elmondjam-e vagy sem.
A kötekedj vele, ne találkozzanak ez mind arra inspirálja a kérdezőt, hogy saját bőrét mentve kibújjon a felelősség alól és prímán legyen jól el az exével a szerencsétlen srác meg így járt. Ilyet egy férfitársam sem ajánlana.
Ha nem mondja el akkor mi van? Szerinted akkor a fiú azt hiszi, hogy a lány akinek udvarolt az soha nem jön össze egy fiúval sem. Előbb-utóbb úgy is kiderül az ex és akkor nagyon nem lesz rózsás helyzete a kérdezőnek akkor joggal kurv@zzák majd le. Nem kéne ezzel a nem akarom megbántani baromság mögé bújni, hisz így sem úgy sem lesz közte és a srác között semmi. 26/F
szerintem ez nagyon nem ribancság, mert még időben visszahátrálok, nem akkor történt meg ez amikor együtt vagyunk. Épp arra törekszem hogy megkíméljem szegény fiút.
Megtörtént...
ennyi
ma 18:16
Az igazság ezen esetben pont a kegyetlen átb@szás!
Attól hogy a lány vállalja a felelősséget, a srácnak csak rosszabb lesz, nem pedig jobb. A csaj megtette amit megtett, innentől kezdve a vétlen srác lelkivilágát kell óvni.
Miért tartod hülyeségnek ha megutáltatja magát? Ha a srácnak elmegy a kedve a csajtól akkor már nem fogja érdekelni. Probléma megoldva mindenki jól megúszta. Aztán ha 1-2 hónap múlva a csaj akarja akkor még mindig elmondhatja.
Könnyen rib@ncozol srác! Nem tudhatod hogy nem-e azért ment vissza az exéhez mert rájött hogy ő élete nagy szerelme. Ettől nem lesz rib@nc! Max meggondolatlan
ma 18:20
Amiről nem tud, vagy mást hisz az nem fáj!
ma 18:40
Itt nem a felelősség alóli kibújásról van szó!!! Az csak egy járulékos kár, de nem cél!!
A lényeg hogy a vétlen srácot minél kevesebb megaláztatásnak tegyük ki.
Ennyit csak megérdemel szerencsétlen, hamár a csajról lemaradt.
Mellesleg mi kötelezi a csajt arra hogy azzal legyen akit nem akar? Semmi! Nem őt választotta, és kész. Szerencsétlen eset, de nem kell dramatizálni! A srác valószínűleg csalódott lesz, de kisebb lesz a sérelme, ha az ok egy darabig rejtve marad.
Az igazság néha jobb ha rejtve marad.
22:04-es!
"Mellesleg mi kötelezi a csajt arra hogy azzal legyen akit nem akar? Semmi! Nem őt választotta, és kész. Szerencsétlen eset, de nem kell dramatizálni! A srác valószínűleg csalódott lesz, de kisebb lesz a sérelme, ha az ok egy darabig rejtve marad.
Az igazság néha jobb ha rejtve marad."
Értem mit szeretnél mondani és valahol megértem az álláspontodat. Senki nem azt mondja, hogy a lány ne az exével legyen és természetesen a srácot is óvni kell a csalódástól. Gondolj bele. Udvarolsz egy lánynak/ Udvarol neked egy fiú akivel volt 4 találkozás, csók stb és azt gondolod sínen vagytok, erre a másik fél visszamegy az exéhez és te hoppon maradsz. Ad1: Eléd áll a fiú/lány és megmondja szépen, hogy az exét még mindig szereti, nagyon vonzódik hozzá és tegnap összejöttek ismét, nagyon sajnálja és veled semmi baj nincs, de az érzelmei ellen nem tud mit tenni. ---- következtetés: Rendes, korrekt a másik fél hiszen őszintén tudtomra adta mi a helyzet, megértem, elfogadom és tiszteletben tartom a döntését ugyanakkor nem érzem azt, hogy átvertek, hogy hazudtak nekem.
Ad2: Kerülni kezd, hirtelen nem találkozik veled többé, nem válaszol a hívásaidra, sms-re vagyis minden magyarázat nélkül megváltozik veled szemben a viselkedése.
Te ezt nem érted, hiszen eddig minden olyan jól alakult, hát elkezdesz kombinálni.( Nem vagyok elég jó? Talán sosem tetszettem neki igazán? Kiábrándult belőlem? Lehet csak más dolga van és majd keresni fog? Lehet köztünk még valami? Ugye nem más fiúval van most is miközben én róla ábrándozom és rágondolok éjjel-nappal?....stb) Ott a bizonytalanság. Nem érted mi történt és ebből kifolyólag nem tudsz tovább lépni, nem tudsz más lányokra koncentrálni, hisz neked csak a kedves kérdezőn jár az agyad.
Na melyik a jobb? Szerintem az Ad1.
26/F
"Miért tartod hülyeségnek ha megutáltatja magát? Ha a srácnak elmegy a kedve a csajtól akkor már nem fogja érdekelni. Probléma megoldva mindenki jól megúszta. Aztán ha 1-2 hónap múlva a csaj akarja akkor még mindig elmondhatja."
Elmondom miért tartom hülyeségnek. Ha én szeretek egy csajt udvarolok neki és csókolóztunk is, akkor mégis milyen az már, hogy megutáltatja magát velem..pont velem kezd el bunkón viselkedni amikor én vétlen vagyok..én gondoljam magamat hibásnak, mert biztos valamit rosszul
csináltam vagy mégsem tetszem neki. Elmegy a kedvem és nem foglalkozok vele. Ember gondolkodol te? Milyen probléma megoldva? Ki mindenki járt jól? Voltál te már szerelemes? Hónapokig gyötrődni fog a szegény srác miközben a kérdező éli a világát. Nagyon megtudja az ilyen viselni egy szerelmes fiatalember életét. Voltál te már ilyen szituációban a hoppon maradt fél helyében? Van fogalmad milyen károkat tud az ilyen okozni a másik ember lelkivilágában? Játéknak gondolod? Az érzelmekkel nem szabad játszani nagyon nem. Aztán meg csodálkoznak a lányok, hogy amikor a jó szándékú, udvarias a lányokat tisztelő fiú vagy 2X így jár, a miután még a legkeményebb csávó is hónapokat szenved mint a kutya hirtelen elveszti a lányokba vetett bizalmát és hirtelen minden csajt tárgyként kezel és ribancnak tart. Mert nagyon megsérült...megsértették és utána ezt kompenzálva felveszi a keménygyerek vagyok külsőt és szarik bele.
Utána meg jönnek a lányok, hogy a szemét pasi így + úgy átvert, megcsalt, hazudott. Talán nem ok nélkül.
Gondolkodj el ezeken és az ember érzéseivel ne taktikázzál. Még, hogy mindenki jól járt..legyen néhány álmatlan éjszakád egy lány/fiú miatt amikor úgy érzed a lelked is kiszakad a szeretett illetőért mi kmözben ő éli világát a szerelmével ahelyett, hogy megtisztelt volna azzal, hogy elmondja mi a helyzet és jó viszonyba elválnak utjaink. GONDOLKODJ!!!!
Egy szerelmes fiú nem fog megértő lenni! Mivel fiatal és a korosztálya ilyen témában eléggé agresszív, kétlem hogy simán menne.
Én nem azt mondtam hogy legyen bunkó, hanem hogy legyen olyan ami kiábrándítja a srácot.
A csaj tisztességét így az eddigiek alapján nem kérdőjelezném meg, mert a jelekből az jön le hogy nem akar kibújni, csak nem akar feszültséget, és csalódást okozni se.
De tökmindegy! Annyira nem érdekel már a srác lelkivilága hogy legyen: Valljon be mindent a csaj! :) Ráuntam a kérdésre. :D
tegnap 22:27
Tökéletesen értem amit mondasz és természetesen alapjáraton, az hogy összejött az exével még valóban nem kérdőjelezi meg a tisztességét amit mi sem bizonyít jobban, hogy feltette a kedves kérdező a fenti kérdést.
Csak furcsán hatott a: Kötekedj az értékrendjével, akkor biztos, hogy letesz rólad tanács, hisze úgy jött le, hogy még a kedves kérdező kötekedjen a szerencsétlen fiúval.
Ha pedig semmiképpen nem szeretné bevallani akkor kamuzhat is pl( most nem szeretnék kapcsolatot vagy akármi) de természetesen ennek előfeltétele az, hogy soha az életbe ne találkozzanak többé és közös ismerőseik sem lehetnek hisz akkor könnyen a fülébe juthat/láthatja őket amint turbékolnak.
Mindenesetre tiszteletem kérdező felé, hogy egyáltalán eszébe jutott, hogy elmondja és nem pedig lelép szó nélkül. Természetesen csak akkor ribanc ha minden magyarázat nélkül kétségek között hagyja a srácot.
Csupán ennyi.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!