Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha tetszik egy csaj én is lány vagyok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
ha tetszik azzal még nincs gond. ha sexuálisan vonzódsz hozzá akkor már van. illetve max leszbi leszel.
2010. márc. 17. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:

melyik kategoriába sorolod magad??

a)bisex-füvel-fával

b)lezbikus-csak lányokkal

c)csak tetszik de nem fantáziálsz

2010. márc. 17. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
azthiszem az ..a.. de nem füvel fával
2010. márc. 17. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor vétesd észre magad vele.
2010. márc. 17. 18:41
 5/9 A kérdező kommentje:
áá nem merem nem tudhatom h ö hajlana e rá milye égö lenne mondjuk szemezni vele lehet h megutálna
2010. márc. 17. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

A "fűvel fával" kategória helyes megnevezése a "bioszex".

Remélem valaki felismeri a könyvidézetet...

2010. márc. 17. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok lezbikus lettél...!!!

fúj fúj fúj

2010. márc. 18. 14:07
 8/9 anonim válasza:

Ne bátsátok már szegény lányt csak a komlexus beszél belőlük és a félelem attól hogy mit szólnának ha ők kerülnének ebbe a helyzetbe.

Én megértelek.Ne aggódj semmi baj a legfontosabb hogy ne a élvezet hajszolása legyen előtérben.Én is vonzódom a lányokhoz de elősször lélekben s csak később alakult ki a szexualitás közöttünk.De az is nem szex csak kényeztetés .A legfontosabb hogy élvezd amikor együtt vagytok bármit is csináltok.A többi ember véleményével meg ne törődj szerinttem csak az lehet jó társ aki előbb jó barátod is tud lenni.

2010. márc. 23. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, számomra legalább is igen, mert HÍVŐ KERESZTÉNY vagyok.
2010. jún. 21. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!