Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30eves pasi első randin elvarja hogy legyen szex?
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 20:12
11/16 jaksicsi válasza:
És te szeretnél az első randin? Pasiként jártam már így is úgy is.. Ne feledjük el hogy egy aktushoz két ember kell.. Ha a pasi kapja a labdákat, biztos vagyok benne hogy nem fog tiltakozni ha a részéről is áll a ... szimpátia
12/16 Aragorn777 válasza:
Nézd, egy párkapcsolatban fontos a testi és lelki kapcsolat is. Az első randin már nagyjából le lehet szűrni, hogy ki az illető akivel együtt vagy. Értem ez alatt, hogy bunkó, agresszív, csak nőcsábász, stb., vagy intelligens, életvidám, vagy ha nem életvidám akkor ragaszkodó-e. Csalódott-e az életben vagy hazudik. Pl. ez is nagyon fontos: Feltehetsz neki egy kérdést a randi elején, és ha a végén újra megkérdezed akkor kb. ugyanazt a választ kell kapnod, ha nem akkor hazug, és elfelejtheted. Az, hogy az első randin szeretkeztek-e egymással, az csak rajtatok múlik. (Nem gépek vagyunk, de nem is ösztönlények, ez nagyon fontos, a kettő között kell maradni.)
13/16 anonim válasza:
A pasimnak csak most mondtam el, hogy amikor egy évvel ezelőtt elindultam az első randinkra, akkor rendet raktam a lakásomban, hátha nem egyedül jövök haza. Nagyon elcsodálkozott rajta, mert neki meg se fordult a fejében :) Igaz, ő már negyven éves :)
14/16 anonim válasza:
Mi annak idején az első randin szexeltünk a párommal 28 évesen. Így alakult az este, és nagyon jó volt. Azóta is együtt vagyunk, immár 7 éve, van két gyönyörű gyermekünk és imádjuk egymást!!!
15/16 anonim válasza:
Amelyik ELVÁRJA, annak le is út, fel is út. De ez nem zárja ki, hogy legyen szex első randin. Ha én is csak szexet akarok, vagy annyira nagyon működik a kémia. De amelyik ELVÁRJA, azzal nincs több dolgom.
16/16 anonim válasza:
én 31 éves vagyok és ha kapok akkor persze h elfogadom természetessen sosem tolakodva kértem és ha 1ső randin nincs is szex a 2. biztos van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!