Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek a helyzetet, ha egy csaj első randin hozza a barátnőjét is?
Tehát arról van szó, hogy megvan beszélve a randi. Kimész elegánsan felöltözve, és azon gondolkodol, hogy milyen jól fogtok mulatni. Talán még szex is lesz a végén.
Erre azt tapasztalod, hogy ott ül a megbeszélt helyen a lány, mellette egy barátnője. Amikor köszönt téged, azt mondja: "bocsi, de nem baj, hogy elhoztam Szandit is? Nem fog zavarni".
Hogyan birkóztok meg ezzel a feladattal?
Gondolom a lány is leszedte, hogy te úgy gondolod az első randit, hogy szex lesz a vége.
Én különösebben nem akadnék fenn ezen, nem tudom, mennyi előzménye volt, de ismerkedni lehet úgy is, ha ott van valaki, aki előtt tán csak nem kamuzik.
Ha meg ott is marad végig, hát akkor valszeg sikertelen eset.
Miért lenne ilyen csak a filmekben? Ezt a butaságot honnan vette az, aki írta? Ez a valóságban is megtörténhet, még az egyik PUA könyvben (Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz) is benne van, mit tegyen az ember ilyenkor.
Így pontosan a fenti eset egyébként fickió, velem nem történt meg, de hasonló már igen (odajött a csaj barátnője mikor ismerkedtünk).
Köszi a válaszokat. Egyébként ha olyan szinten van az ember, főleg akkor, ha kalandokat akar, elkezdheti mind a 2 csajt fűzögetni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!