Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én azért nem akarok barátnőt, mert úgy érzem, nincs hozzá jogom. Szerintetek?
Megmutatnád azt a passzust a törvényben, ami erre utal, hogy nincs jogod, ahhoz, hogy barátnőd legyen? :-)
No, figyi, ha akarod, tudod alakítani magad.
Egyszerűen csak az a helyzet (mint írtad is) hogy gyáva vagy, meg lusta és inkább beletörődsz egy szar életbe, ahelyett, hogy változtatnál rajta. A jognak ehhez semmi köze, ez a te szabad döntésed. Csak azt nem értem, mire vagy büszke?!
Amúgy sztem elsősorban a motiváció hiányzik az életedből, ha találsz egy olyan lányt, akibe tényleg belezúgsz, akkor nem fogsz ilyen hülyeségeken gondolkozni, hogy van jogod vele lenni vagy sem...
Először magadat kell szeretned, és helyrehoznod, nézz sok motivációs videót. Ha nem szeded össze magad, akkor a leglassúbb kínhalál vár rád, ami csak abból fog állni, hogy szép lassan egyedül megöregszel, majd elveszel a semmibe, és a világon senki nem fog rád emlékezni. Ezt akarod?! Ugye nem! Ne hallgass a lehúzó véleményekre, meg a fejedben lévő rossz gondolatokra, hanem egyszerűen csak dobd ki őket az ablakon.
Virágozz és prosperálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!