Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ebben az esetben a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ebben az esetben a helyes viselkedés? Mit kellene nekem tennem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, megkeresett hónapokkal ezelőtt, csak írogatott nekem, de végül nem hívott el randizni, sőt, eltűnt. Újra megkeresett, már célirányos volt, elhívott, találkoztunk már 4x, de nekem baromira nem volt egyértelmű az egész, így hát mondtam neki, hogy talán azzal van a baj, hogy én nem vagyok elég egyértelmű. De biztosítottam róla, hogy nem akarok nagy szerelmet, meg rögtön párkapcsolatot, meg akármit, csak hát nem értem a helyzetet. Ő azt mondta, fél belemenni egy kapcsolatba, de nagyon szeret velem lenni, így akar még velem találkozni. Azóta beszéltünk, nagyon kommunikatív volt, de egyáltalán nem forszírozta, hogy menjünk akárhova is. Néha azt gondolom, hogy rám vár, hogy én kezdeményezzek, néha meg eszembe jut, hogy ha nagyon nyomulok akkor elijesztem. Legszívesebben felrobbannék, mert kikészít, hogy nem tudja eldönteni, mit akar. Így viszont én sem tudom, hogy mit vár tőlem. Félek, hogy elrontom. Valaki volt már hasonló helyzetben?
2015. okt. 15. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A nők agya másképp működik, ha egy férfinak megmondod, hogy nem kell nagy szerelem akkor azt úgy is veszi, hisz ezt mondtad, ők annyira nem kombinálnak mint a nők. Mondd meg neki, hogy te kapcsolatot akarsz, s kérdezd meg ő mit akar?

De ne menj neki ilyen szövegekkel, hogy nem kell aza a hűdenagyszerelem, ha úgy is látod, hogy érti mire gondolsz, valószínű fingja sincs, nem célozgatni kell, hanem elmondani milyen bajod van, vagy mit akarsz, nem gondolatolvasó egy férfi se.

2015. okt. 15. 14:54
 12/16 A kérdező kommentje:
*nem két hetente egyszer!!!
2015. okt. 15. 14:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta, hogy még találkozgassunk és meglátjuk, mi lesz. Tehát ő sem zárkózna el elvileg a dologtól. "Elvileg" mert közben nem nagyon igyekszik, hogy újra lásson.
2015. okt. 15. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Magamból indulok ki.Ha tetszik egy lány akkor alig bírok ki 1-2 órát,hogy ne keressem valamilyen formában.Ha nem ír vissza az más mert akkor nyilván nem hagyok 500 üzenetet,de ha válaszol akkor én nem hagyom elhalni a beszélgetést.Nem egyszer dumáltam már hajnalig mert egyikünk sem fújt takarodót,pedig már szinte aludtunk.
2015. okt. 15. 17:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Én gondolom, hogy ő lassú... Nem akarom siettetni, csak közben meg baromi zavaró ez a helyzet. Tudja, hogy ha keresne, én ott lennék. De mégsem teszi. :(
2015. okt. 15. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:

A lassúságnak oka van.Általában az,hogy nincsenek mögötte érzelmek.

Én sem vagyok gyors,de ha tetszik valaki akkor csak ő jár a fejemben és ez tettekre sarkall.

2015. okt. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!