Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek én túlzom el? Ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én túlzom el? Ne zavarjon az ilyesmi ismerkedésnél? 23l

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, akit látásból ismerik. Eddig úgy tűnik, hogy én is neki. Szimpatikus számomra, tipikus rendes, jónevelt srác. Legalábbis nekem ez a benyomásom róla.

Nem vagyok nagy facebook rajongó, számomra csak egy eszköz a kapcsolattartásra. A minap akarva akaratlanul ugye kijött egy kép, amit 'tetszikelt'. A képen egy fehérneműs, üresfejű r!herongy volt. Rá is mentem az adatlapjára, pedig nem szokásom az ilyesmi, de mivel meglepett kissé a dolog, rámentem. Egy nagyon buta, már-már analfabéta csaj volt. Olyan képeket rakott ki, ahol agyon volt sminkelve, primitíven átszerkesztve, kiretusálva a képe, sok melltartós kép, két akkora melle volt, mint két hordó, a bugyijába nyúlkált, fehérneműs képek. Közönséges egy szóval.

Csak egy képét 'tetszikelte', de valahogy meglepett. Talán rám is csak úgy néz, egy bige vagyok a sok közül...

Tudom, sokan semmiségként kezelik, de engem kicsit kiábrándított. Eddig azt hittem, hogy a rendes lányokra bukik, de a ringyókra (is)...

Én túlzom el? Őszintén!

2015. okt. 13. 20:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Most komolyan egy lájk alapján ítélkeztek?

Már csak azért sem fair, mert nem mindig azért lájkol az illető, mert tetszik neki a kép, vagy a csaj.

Vagy ti csak annak a fiúnak lájkoljátok a képét, amelyikre felizgultok?

2015. okt. 14. 12:30
 22/24 A kérdező kommentje:
Én csak annak, aki nagyon tetszik. Amúgy nem szokásom lájkolni senkit. Kivéve a legjobb barátnőimet, azaz 3 embert, esetleg még rokonokat. Csak levélváltás miatt vagyok fent igazából.
2015. okt. 14. 13:46
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem túlzod el, engem is zavarna, kiábrándítana, pedig nem vagyok egy álszent valaki, de én pl megnézem kinek a fotojat lájkolom. Viszont az is lehet, hogy a csajnak az a fotoja amit belájkolt viszonylag normálisabb, nem annyira k. urvás foto. Nem?
2015. okt. 14. 16:44
 24/24 A kérdező kommentje:
A fotón bugyiban meg pólóban van. A pólóját felhúzza nyakig, hogy jól látszott a két óriási melle. Van rajta melltartó, de majd kiesik belőle. Jól ki is nyomja a mellkasát.
2015. okt. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!