Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetnék felé? Hogy adjam tudtára, hogy tetszik nekem?
Sziasztok!
Tetszik nekem nagyon egy csaj a suliból. Annyi csak a probléma, hogy ő 18 éves én 17, és nem hiszem, hogy nála fiatalabb sráccal járna. Másrészt én hozzá képest szerintem egy kis porszem vagyok, úgymond menő csaj(tényleg nagyon szép és a mosolya nagyon tetszik)és szünetbe is általában sok emberrel áll és beszélgetnek. Na most kicsit hülyén venné ki magát ha odamennék. Nem tudom, hogy adjam tudtára, hogy bejön nekem nagyon és megszeretném közelebbről ismerni. A másik problémám az, hogy nem idevalósi a csaj hanem bejár busszal, én meg mostanában a jogsi miatt nem érnék rá vele lenni délutánonként mivel ahogy hazamek iskolából mehetek kresz majd később vezetni. De nagyon örülnék neki, ha ő lehetne a barátnőm. Semmi ötletem nincs, mi legyen az első lépés. Természetesen nevét tudom, de azzal nem sokra megyek. Jó lenne pár tanács, hogy mitévő lehetnék. :(
Ötleteket várok! Köszi!
Ebben a korosztályban a csajokat nem igazán érdeklik a fiatalabb skacok. Minimum velük idős vagy idősebb pasit akarnak. Ez a divat ez a trend. Azt hiszik egy idősebb pasi sokkal többet nyújthat nekik mint egy fiatalabb ami persze nem mindig igaz, de általában igen. Ja és természetesen ha ő menő, ismert csaj akkor nem fogja megengedni magának, hogy a háta mögött kibeszéljék miattad. Inkább választ egy vele kaliberű pacákot aki miatt nem fognak ujjal mutogatni rá. Ez a kisemberek átka.
Szerintem spórolj meg magadnak egy lelki összeomlást és ébredj fel a hamupipőke álmodból.
Ha az almafa legfelső ágán csüngő almát akarod megkaparintani, akkor számolj azzal, hogy az sok idő még feljutsz, lehet, hogy egy létrát is venned kell, leeshetsz és összetöröd magad, de ha végül sikerül leszedni akkor rájössz, hogy már rég megromlott. Próbálj az almafa lenti ágairól tépni almákat. Ott több is van, válogathatsz kedvedre és még meg se kell erőltetned magad, hogy elérd őket, és sohase fogsz leesni a fáról.
19/F (realista, 2 kétéves kapcsolat után)
Ja és ez , hogy esetleg kibeszélik a háta mögött szerintem ez bárkiről elmondható. Látom annyira értelmesnek ezt a leányzót, hogy nem attól függ a véleménye, hogy más mit mondott neki. Engem pld sose érdekelt más véleménye(kivéve ha tényleg hülyeség felé megyek), azt néztem hogy nekem és a társamnak mi jó.
Legutóbbi barátnőm is 15 éves volt. Egy kis éretlen csitri. Mikor beszélgettem anyával róla, hogy miért akarok vele szakítani akkor ő is egyből azt kérdezte, hogy a barátaid mondanak olyanokat? Mondom nem ezt én gondolom így. Szóval szerintem már régen rossz, ha valakit ennyire a barátai határoznak meg és csak az számít, hogy a barátainak mi elfogadott. Mert különbözünk mind és mindenkinek más az igénye. Csak manapság tényleg ez a divat, hogy már csak divatból járnak egyes emberek az igazi szerelmet meg nem merik felvállalni. Igaz fiatal vagyok még de nagyon rossz irányba halad a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!