Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy van egy srác a suliban, látszik rajta, hogy elég félénk. Nekem tetszik, de én is félénk vagyok ilyen téren, és nem tudom, hogy beszéljek vele, mert nem szeretnék odamenni csak úgy. Hogy kezdeményezzek?
Hanyadikos vagy? a srác idősebb nálad? kérdezhetsz tőle akár valamilyen kis hülyeséget is, vagy hogy hogy tetszik neki a suli(ha egykorúak vagytok) vagy, ha idősebb, akkor azt, hogy mik a tapasztalatai a tanárokról, meg a suliról...
vagy ha van büfé a suliban, akkor elmehetsz mellette szünetben a barátnőiddel, és közben mindha csak nekik mondanád, hogy menyjünk le a büfébe(vagy, hogy menyjünk valamit vásárolni)... ha bár ehhez nem mindig kell sok reményt fűzni, van, hogy én is pénz nélkül megyek suliba, és gondolom, másoknál is előfordul...
remélem tudtam segíteni
igaza van az első válaszolónak, akár egy tollat is kölcsönkérhetsz tőle, azzal a kifogással, hogy dogát írtok, és senkinek sincs felesleges tolla az osztályban.
vagy ha vannak képek a falon, vagy tablók, esetleg mehettek sorba az osztálytársaiddal, és közben akár már oda is kerülhetsz mellé, és elkezdhetsz vele beszélgetni, és innen már csak egy kis fantázia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!