Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsen hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan karra jarok, ahol a diakok nagy resze lany, igy nehezkes normalis pasit talalni. tudnatok mondani valami helyet, ahova a diakok delutan beulnek vagy nepszeru szorakozohelyet?
20/l
U.i.: itt nem szeretnek ismerkedni, szoval ne faradj a privat uzenettel :)
2015. okt. 10. 22:27
1/9 anonim válasza:
"szoval ne faradj a privat uzenettel"
Francba, pedig nyomultam volna rad! :D
2/9 A kérdező kommentje:
Haha :D Ki tudja, egyszer meg lehet talalkozunk :)
2015. okt. 10. 22:33
4/9 anonim válasza:
Pécsi Est Café, Trafik, Coultur Café
5/9 anonim válasza:
ohh de kár, hogy itt nem ismerkedsz :D pedig pécsi vagyok :(
de ha meggondolod magad akkor nyugodtan írj :D
6/9 anonim válasza:
Nappali, ha olyan vagy tudaskozpont
8/9 anonim válasza:
Ha legközelebb Pécsen járok szólhatok.
9/9 anonim válasza:
Itt leprásak az emberek, vagy esetleg te itt felsőbbrendűnek képzeled magad mint a többiek, azért nem ismerkedsz?
Pedig én pécsi vagyok, és már jó pár embert megismertem innen személyesen, és normális embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!