Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napos randi után komoly kérdés-mit jelenthet ez?
Én is megkérdeztem barátnőmtől az első randin :) Nincs ebben semmi, csak meg akartam tudni, mit gondol erről.
27F
Ha egyezett a véleményetek akkor dehogy nem derült ki.De ha mégsem volt egyértelmű a válasza akkor miért nem kérdeztél vissza?A randik erről szólnak,kérdezz felelek amíg ki nem elégül minden kíváncsiság.
Meg kell állapodni az elején,hogy nincs tabu kérdés,de lehet passzolni a választ és akkor mehet a felszabadult beszélgetés.
Miért nem kérdezted meg, hogy ő mit szeretne?
Nálunk is felmerült a kérdés, elég hamar, mivel nekem van már gyerekem, a páromnak nincs. Ő elkönyvelte magában, hogy én biztos nem is akarok... pedig erről nincs szó, csak nem kérdezte meg. Aztán volt egy komoly beszélgetésünk, amiből kiderült, hogy mindketten ugyanúgy gondoljuk: nem létkérdés, de nem zárkózunk el. Egyelőre elnapoltuk a témát, amíg aktuálissá nem válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!