Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezhetném meg a szívét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném meg a szívét?

Figyelt kérdés
Lassan több mint 1 hónapja itt megismertem egy lányt.Nagyon kedves facen 2 nap múlva lesz 1 hnapja hogy ott beszélünk.Egyszer felhoztam a talit,de nem mondott,se igent,se nemet.Nekem nagyon tetszik,valamelyik naő úgy köszönt el hogy ha nem baj ő most nem ír egy ideig.Azon a napon igaz,nem volt jó napja,de kicsit megrémített.Nekem nagyon tetszik a lány kicsit távollakunk egymástól,de érte beválalnám az utazást,kb 120-140 km.Nagyon kedves,és még szebb is mint az exem.Nekem ő kell,színte érzem hogy ő az akit a sors nekem szánt,de most nem tudom hogyan tovább.Mert én szoktam őt keresni,de rátapadni sem,akarok,de nagyon szeretek vele beszélni.A talit újra fel akarom hozzni,de hogy hozzam fel hogy ne legyek nyomúlós ?. Én 20 éves vagyok a lány 19 :)
2015. okt. 4. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Juj, de izgi, lassan 1 hónaposak lesztek a nagy semmivel. :)

Ilyen távolságból ekkora sebesség mellett 1000 atombomba sem lenne elég. :)

2015. okt. 4. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban! A napnál is világosabb, hogy egyáltalán nem tetszel neki.
2015. okt. 4. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de valószínűleg nem tetszel neki annyira. A baj az, hogy még ha tetszel is neki valamilyen szinten, a távolság miatt óriási hátránnyal indulsz minden szempontból. Maga a távolság, az ebből származó bizonytalanság, interakció hiánya stb.

Az is lehet, hogy egy másik pasi került a képbe, azért írta, hogy szüneteljétek a dolgot.

Ennek ellenére, ha már ennyire akarod ezt a dolgot, írj rá, de úgy fogalmazd meg, hogy egyértelmű legyen a szándékod.

Ha tényleg úgy van, és a sors neked szánta úgyis jól alakul, ha pedig nem nincs dolgotok együtt, tovább kell lépni. :)

Amit még tudok javasolni, hogy ne erőltesd ezeket a távoli dolgokat, mert sok jó nem származik belőle.

2015. okt. 4. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
26F voltam.
2015. okt. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!