Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit akar?

Figyelt kérdés
Van egy fiu ,aki mondta,hogy tetszek neki,de meg csak ketszer talalkoztunk ,felhoztam,hogy lehetne e valami koztunk,es mondta,hogy meg beszeljunk,meg talalkozzunk . Engem ez elbizonytalanitott..vagy most ez jo inkabb,hogy nem akar sietni? De akkor meddig lesz igy.? Nekem tetszik o nagyon . Vagy mit tegyek,hogy ne tunjek nyomulosnak? 22 L
2015. okt. 4. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem írod a végére 22L akkor azt hiszem 14L vagy.

Szerintem vagy olyan felnőtt felfogású hogy megérted, nem egyből belevág a másik egy kapcsolatba mint a tiniknél. Szerintem jogos hogy találkozni és beszélgetni akar. Hiszen meg akar jobban ismerni jobban. Igazából 2 alkalommal találkoztatok, az nem sok. Várd hogy alakul a dolog, de adj jeleket és akkor lehet előrébb fogtok tartani.

2015. okt. 4. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Végre egy normális pasi aki meg akar ismerni előtte hogy lefekszik veled. Szívesen neked adom az enyémet, az alattad lévő kérdés az enyém. :(
2015. okt. 4. 09:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Jo hat nincs sok tapasztalatom:) en olyan tipus vagyok aki nem adja magat konnyen,meg en sem birom ha egy pasi csak arra hajt.
2015. okt. 4. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor ugyanezt mondta nekem egy fiú, akkor épp másba volt szerelmes. Nem akarlak áltatni. Barátkozzatok szerintem, de amíg nem lèp, addig ne szeress bele. Bármi megtörténhet.
2015. okt. 4. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!