Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda emberek! Lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda emberek! Lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Az világos, hogy a szép, jól kinéző embereknek is a hasonlóan szépek tetszenek, és úgy választanak párt. De a ronda emberek azert választanak egy hasonlóan ronda embert maguk mellé párnak , mert a szépeknél nincs esélyük, vagy nekik az is tetszik?( mert az világos, hogy a ronda embereknek a szépek is tetszenek)

Félreértés ne essen, senkit nem akarok megbántani ezzel a kérdéssel, de én ezen régóta gondolkozok. Kiváncsi lennék más véleményére.

2015. okt. 2. 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ronda.. Azért ez annyira szubjektív.. Én pl. nem vagyok szerintem az a klasszikus szépség, viszont nagyon karakteres vonásaim vannak. Ezt valaki szépnek látja, valaki nem. 22/N
2015. okt. 3. 00:25
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Én senkinek sem tetszem. Eegy lánynak sem kellek a külsőm miatt.... Szóval senkinek sem tetszenek a ronda fiúk... 19/F
2015. okt. 3. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Senki nem fog olyannal összejönni akit rondának tart (persze az anyagi okokat félretéve). nem szeretnék olyan közhelyekkel élni hogy szerelem megszépít , és így tovább, de ebben az esetben ez tökéletesen igaz. Én úgy vallom hogy jobb olyanoknál próbálkozni, akik a "ligádon kívüliek" és meglepetést okozni magadnak, mint túlságosan leadni a mércét.

Rengeteg nem összeillő párt látni, ahol vagy a nő, vagy a férfi ronda. Mindenesetre a szép és az átlagos külső mindig előnyösebb.

2015. okt. 3. 19:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon szubjektív a szépség-rondaság kérdése. Tegnap beszélgettem a barátnőmmel az egyik ismerősünkről, nőről van szó. Ő azt mondta róla, hogy szép, mire én rávágtam, hogy ő szép? Semmi szépséget nem látok benne. Ha beleszeretsz valakibe és rajtad van a rózsaszín szemüveg, szépnek látod őt. Pasikra szokták mondani, hogy náluk nem számít úgy, mert elég, ha szebb az ördögnél. :) A szépség kultuszát éljük, de a valóság az utcán van a hétköznapokban. Felszínesnek tartom azokat az embereket, akiknek csak ez számít, és dobnak egy "ronda" embert , pedig jó természetű. Láttam már olyat, hogy szép a kislány arca, de eláll a füle. Viszont az összkép tökéletes. Csak még aranyosabb tőle,ő az egyik tanítványom.
2015. okt. 3. 23:21
 15/20 A kérdező kommentje:
De most tegyük fel van ket ronda ember,szexelni akarnak de egy mas látványától hogy izgulnak fel?
2015. okt. 4. 17:24
 16/20 anonim ***** válasza:
:'D besz@rtam...
2015. okt. 9. 17:40
 17/20 A kérdező kommentje:
😂 :D de full komolyan
2015. okt. 12. 20:52
 18/20 anonim válasza:
100%

Én ronda vagyok.

Ennek köszönhetően megtanultam lesz.rni nem csak a saját külsőmet, hanem másokét is. Nem a külső vonz engem egy fiúban, hanem a személyisége c:

2015. okt. 12. 20:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen ronda ember csak elhanyagolt vagy kevés alkohol.:D

Egyébként szerintem a kisugárzás számít,nem az ,hogy valaki mennyire követi a divatot,vagy mennyire szabályos az arca...

Az igénytelen ember meg igénytelen párt választ!(zsák meg a foltja)Mert senki sem szereti ha cseszegetik a rossz tulajdonságai miatt,így meg toleralják egymást.Ennyi.

2015. okt. 31. 18:25
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
“Ronda emberek!” - te megfordulnál erre a felkiáltásra? Szerinted ez nem sértő?
2020. ápr. 9. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!