Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ismerkednétek vak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ypszilon1980 kérdése:

Ti ismerkednétek vak vagy látássérült lányokkal?

Figyelt kérdés
Az a sztori, hogy egy társkeresőn láttam meg egy lányt, akiről kiderült, hogy látássérült, alig lát, viszont nagyon szimpatikus és érdekel is, hogy milyen lehet élőben. Amit eddig megtudtam róla az az, hogy a szülei segítenek neki állandóan, szeret eljárni mindenféle rendezvényre, állítása szerint jól tájékozódik. Ami a problémám, hogy még nem volt kapcsolata, nem is volt szexuális élménye, és nem tudom, hogy erről a témáról hogyan vélekednek. Egy randit megér a dolog szerintem, a többi meg majd kiderül. Ti mit gondoltok?

2015. okt. 2. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hülye ezt én is tudom hogy van szemük. Viszont elnézést akkor pontosabban fogalmazok: a szemük és a tekintetük. És a vakoknak a tekintetük olyasmi mint amikor az ember elbambul.
2015. okt. 4. 00:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, valóban a más a tekintetük és mi nem vagyunk hozzászokva. Ez a lány nem vak, csak az egyik szemére a másikkal speciális szemüveggel lát valamennyit állítólag. De azért nem lehet egy látó emberre haragudni, mert nem tud alkalmazkodni hozzá, ez egy teljesen új helyzet, ép emberek meg a társuk egyes tulajdonságaihoz nem tud alkalmazkodni, azért szakítás a vége. Most akkor melyik a jobb? Átgondolni és bele sem kezdeni, vagy húzni a másikat? Ez a kérdésem alapvetően, de én szívesen találkoznék vele, nekem nem gond a látás sérült mivoltja, csupán csak maga az élethelyzet más. Ő pl. nem dolgozik, a szülei tartják el, mindenben ők vannak a háta mögött, mindenhová ők viszik, én nem tudom hogy tudnék az ő életébe beférkőzni, nem beszélve, hogy a jövő hogy lenne megalapozva, az ő szülei meg mindig az én seggemet is tüzes vassal piszkálnák?
2015. okt. 4. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát az tény hogy egy látássérült/vak emberrel nehéz és macerás lehet együtt élni. Ezt neked kell eldöntened hogy mennyire menne neked a dolog
2015. okt. 5. 19:40
 14/15 anonim válasza:
Miért ne? Ha képes vagy sokkal több időt szentelni rá mint egy normális partnerre és türelmes vagy akkor igen.
2015. okt. 9. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj!

(Azt mondják) antiszociális, érzelmileg kiégett, depressziós, mogorva vagyok néha, de szerintem ez aranyos dolog :)

Engem pl nem zavarna, ha mondjuk lenne egy csinos szexi, tegyük fel, vak bnőm :) (tudom, hogy ez a lány nem az.)

Hajrá!

2015. nov. 14. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!