Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnak a fiúk, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnak a fiúk, hogy ha tetszik nekik egy lány? Hogyan jelzik?

Figyelt kérdés

Msn-en irnak valamit ami arra utal, hogy tetszünk nekik, ha igen mit? Vagy ha tetszik is nekik egy lány, akkor ha egy más valaki rákérdez, bevallja neki? (ha szinte biztosra tudja, hogy amit mond azt megtudja a lány)?

ja és hogy ha személyesen ismerjük egymást,és azt állitotta, msn-en hogy ,, számitok neki,, meg h ,,alap,, hogy irhatok neki msn-en,ja és tudja hogy tetszik nekem.

léccives mindegyik kérdésre válaszoljatok,de ne olyanokat, hogy zavarba van meg ilyenek, mert amikor találkoztunk nem vettem észre rajta hogy zavarba lett volna, csak nyugottan beszélgetett velem, meg keves, meg minden, és msn-en is nagyon jól el tudunk beszélgetni.én 13 éves lány vagyok, ő meg 14 éves fiú.

ha valamit nem értetek,vagy kevés az információ, nyugottan kérdezzetek: D

köszi előre is, ha valamit helytelenül irtam vagy érthetetlenül, akkor bocsi

2010. márc. 14. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát.. és magamtól úgy vettem észre,hogy szerelmes belém amikor mindig rám nézett és mosolygott :) és mindig kereste a tekintetem :) és még úgyis ki fejezte,hogy csúfolt és hátra

esett ,mert "ronda vagyok" de ez igazából azért volt,hogy fel figyeljek rá :) meg volt olyan is ,hogy a barátnőmmel valamiért elkezdtük huzigálni vagyis a barátnőm húzta maga után és oda tartotta a kezét,hogy húzzam vissza aztán meg mondta,hogy segíts aztán: segíts undi aztán abba hagytam és azt mondta,hogy nem nem vagy undi cuki vagy cuki vagy és húztam meg volt olyan pl: farsang,hogy ültem a padon a nővérem melett és a barátnőmmel szemben és egyszer csak fogta magát és oda jött és oda ült mellém aztán meg amikor disco féleség volt a farsangon akkor azt akarta ,hogy kergessem és a szalagot ki vette a nyakam-ból és elöttem integetett és futott,hogy fussak utána :D meg volt olyan is,hogy együtt mentünk haza :) meg ilyenek és a végén én is szerelmes lettem belé :D

és úgy volt,hogy mellettem ült és el ültették mellőlem :'( egy másik lány mellé és az a lány totálisan el csavarja a fejét :'( tőlem :'( nem olyan rég volt már olyan,hogy sírtam miatta :'(,hogy én sírtam ők meg mögöttem röhögcséltek meg beszélgettek :'( és nem tom,hogy hogy csábítsam vissza XD és ez nagyon gáz na mind 1 hupszi azt hiszem már megint túlságba vittem az írást :( bocsi:(

2010. márc. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!