Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudom hogy egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom hogy egy fiúnak tetszek -e vagy sem?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik és ő is sokat beszél velem és néz rám de eddig semelyikőnk nem mert lépni szerintetek ha nekem kell lépni akkor mit mondjak neki hogy mondjam.Neki van egy barátnője aki meleg és annyi fiú is mg lány barátja is van ezt a fiút csak kihasznállja aki nekemtetszik.Ja és mindeggyik fiút csak a lányokat szereti és ezt mondta is és a folyosón képzeljétrek el a lány a lány ölébe ül és puszilgatja meg ilyesmi.A fiú meg aki nekem tetszik azt nem is szereti márrégóta csak nem akar vele szakítani a fiúmeg nem tud mit csinálni ,de azt tudja hogy én szeretem és ő is szeret engem csak nem beszéltünk még hosszan mit tegyek? A FIÚ NEM TUDJA HOGY A BARÁTNŐJE MELEG ÉS HOGY LÁNYOKAT MEG FIÚKAT IS ZSERET EGYSZERRE!Köszi a válaszokat előre is.
2010. márc. 14. 10:14
 1/6 anonim válasza:

Egy lány nem lehet megeg... hanem esetleg Lezbi XD

Vagy csak teszi az agyát piff...

Nem a XX.százzadban élünk:) Tegye meg a lány az 1.lépést :)

2010. márc. 14. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi majd megpróbálom jah és nem teszi az agyát tényleg ilyen nagyon zizi!De köszi a választ!
2010. márc. 14. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdés ben az volt hogyan tudom hogy egy fiúnak tetszek e.de azt tudja hogy én szeretem és ő is szeret engem ezt írtad... akkor ez már nem válasz a kérdésedre?
2010. máj. 6. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát aztán....

nekem is volt már kettő bisex csajom is :D

nem nagy gáz...

2010. máj. 6. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogyha fiúkat és lányokat is szereti, akkor egy az egyben nem monoszexuális, tehát se nem homoszexuális, se nem heteroszexuális, hanem biszexuális...

Amúgy hogy szerethetitek egymást, ha eddig soha nem beszéltetek hosszabban?

2010. máj. 6. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szeret már csak a nézéséből is de a lánnyal már nem járnak addig jártak amíg én abba a suliba nem mentem és miután láttot azután szakított vele és már nem is beszélnek meg semmmi.Nem tudom azért felsőbe se lehetnének ilyen diákok felháborító és egyebn undorító is.egyébként én a Vass Lajos Ált.Isk.-be járok és a fiú egy évvel idősebb nállam.
2010. máj. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!