Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék szórakozóhelyeken kívül ismerkedni lányokkal?
19:32-es vagyok
19 éves vagyok,de még nem kezdtem olyan nagy pasizásos hadműveletbe:D
Lehet hülyeség,de nyitott szemmel járok,és minnél több emberrel ismerkedek,ha valaki kommunikatív mint például én,akkor bárkivel,és bárhol el tudsz beszélgetni.Én még a kis sarki üzletben beszélgetek.Remélem egyszer találkozok egy értelmes fiúval is:)
Hol tudsz ismerkedni?Hát a Tescoban!
Mert ott minden olcsó és van laptop meg vidijáték...
Én is a netet tudom ajánlani. :)
Sokan ódzkodnak tőle, pedig itt is lehet embereket találni.
Nyílván a normális emberek vannak kevesebben, de azért ki lehet fogni, hidd el. :)
Love.hu az egyik legnépszerűbb ilyen oldal, én is ott vagyok fent, és rengetegen fent vannak(érdemes VIP-snek lenni).
Semmit nem veszíthetsz vele, ha regisztrálsz!
Utcán pedig járj nyitott szemmel, sok sikert! :)
17/L
Én se vagyok disco-s típus. Bár azon kívül én sem tudok konkrét helyet mondani.
Én is a "magányosak" táborát erősítem..
18/F
Ahogy elnézem elég sokan járunk ugyanabban a cipőben...
Manapság elég nehéz ismerkedni, holott még az internet is itt van segítségként.
Love-on én is voltam fent, de elég sok a furcsa ember. Bár én lány vagyok, többször írtak csajok is :).
Amúgy szerintem is érdemes nyitott szemmel járni, barátságosnak lenni, csak sajnos nincs ráírva a másikra, hogy foglalt-e vagy sem.
Elmész egy discóba, ott megtetszik egy lány, majd merkérdezed tőle, nem jösz ki egy spanglira?
És máris a discón kívül ismerkedsz, csak vigyázz hogy legyen mit szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!