Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék szórakozóhelyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék szórakozóhelyeken kívül ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy barátnőt, de ezek a discos ismerkedések nem olyan nyerőek legtöbb csak a szexről szó, na meg nem vagyok ilyen discos fajta [...]. Net sem jöhet szóba.Szerintetek pl ilyen helyeken mint pl ahol van bowling, vagy uszoda vagy valami ilyesmi lehet? Vagy ti lányok ismerkednétek ilyen helyen, mert már sok lányról hallottam h ők csak ahétvégi bulikon pasiznak, de szerintem ez hülyeség :). 19f
2010. márc. 13. 18:21
1 2 3
 11/21 StephanieXx ***** válasza:

19:32-es vagyok

19 éves vagyok,de még nem kezdtem olyan nagy pasizásos hadműveletbe:D

Lehet hülyeség,de nyitott szemmel járok,és minnél több emberrel ismerkedek,ha valaki kommunikatív mint például én,akkor bárkivel,és bárhol el tudsz beszélgetni.Én még a kis sarki üzletben beszélgetek.Remélem egyszer találkozok egy értelmes fiúval is:)

2010. márc. 13. 20:41
 12/21 anonim ***** válasza:
ahol látsz csajokat ott lehet!
2010. márc. 21. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hol tudsz ismerkedni?Hát a Tescoban!

Mert ott minden olcsó és van laptop meg vidijáték...

2010. márc. 21. 19:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is a netet tudom ajánlani. :)

Sokan ódzkodnak tőle, pedig itt is lehet embereket találni.

Nyílván a normális emberek vannak kevesebben, de azért ki lehet fogni, hidd el. :)

Love.hu az egyik legnépszerűbb ilyen oldal, én is ott vagyok fent, és rengetegen fent vannak(érdemes VIP-snek lenni).

Semmit nem veszíthetsz vele, ha regisztrálsz!

Utcán pedig járj nyitott szemmel, sok sikert! :)

17/L

2010. márc. 21. 20:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Love.hu randivonal.hu--- innen msn majd találka. Vagy élményfüdrőbe jársz és ott ismerkedsz pl csúszdázás közben. Ott nem ciki ha kérdezel, vagy jópofizva beszólsz egy csajnak valami kedveset.
2010. márc. 21. 20:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Én se vagyok disco-s típus. Bár azon kívül én sem tudok konkrét helyet mondani.

Én is a "magányosak" táborát erősítem..

18/F

2010. márc. 21. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
19:32-- Összefuthatnánk :D
2010. márc. 21. 21:06
 18/21 anonim válasza:
hol lehet csajozni?akárhol.legyen rajtad valami.legyen egy kisugárzásod ami felkelti a lányok érdeklődését és már mehet is a dolog.a leg különbözőbb helyeken, ahol nemis sejtenéd
2010. márc. 21. 21:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem elég sokan járunk ugyanabban a cipőben...

Manapság elég nehéz ismerkedni, holott még az internet is itt van segítségként.

Love-on én is voltam fent, de elég sok a furcsa ember. Bár én lány vagyok, többször írtak csajok is :).

Amúgy szerintem is érdemes nyitott szemmel járni, barátságosnak lenni, csak sajnos nincs ráírva a másikra, hogy foglalt-e vagy sem.

2010. márc. 21. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Elmész egy discóba, ott megtetszik egy lány, majd merkérdezed tőle, nem jösz ki egy spanglira?

És máris a discón kívül ismerkedsz, csak vigyázz hogy legyen mit szívni.

2010. márc. 21. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!