Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy lánynál ez a kifejezés? "Most egy kicsit élni akarok"
Durván egy hónapja megismertem egy lányt, aki pont előtte néhány nappal szakított az akkori barátjával (nagyjából egy évet voltak együtt), ennek ellenére nagyon jól megértjük egymást, bátorkodtam elhívni randira és bele is egyezett, majd azt követően egy héttel újra randiztunk. A második után találkoztunk egy buliban, beszélgettünk és végül oda jutottunk, hogy megtörtént az első csók, ami hihetetlen jó volt.... másnap kaptam tőle egy üzenetet, hogy sajnálja, nem szabadott volna megtörténnie, még nem érzi magát érzelmileg stabilnak. Amikor megismerkedtünk, még akkor mondta ezt az ominózus mondatot, miszerint most egy kicsit élni akar. Konkrétan mit szeretne?
Olyan jól érezzük magunkat egymással, hogy nagyon kíváncsi vagyok rá, mikor lesz kész arra, hogy belevágjunk egy kapcsolatba.
Az említett lány 23 éves, én 21. Kíváncsian várom mind a hölgyek, mind az urak válaszát egyaránt!
5-ös vagyok
A 3-as írt nagyon jót. :D
nem akar veled dugni
ne keress okot, nem érdemes
nekem is mondta már ezt csaj
azóta se jöttem rá az értelmére
felejtsd el
ejj de frankó reppszám lett ez itt
Kinél mit.
Szerintem vagy azt, hogy szeretne egy kicsit kötetlen maradni, nem lehorgonyozni valaki mellett, hanem bulizni, flörtölgetni bűntudat nélkül. A másik lehetőség, hogy simán lekoptatott, csak nem akarta azt mondani, hogy nem kellesz neki, ezért nyomta ezt a szöveget.
Magamból kiindulva, nekem volt egy rossz 2 éves kapcsolatom. Amikor vége lett, olyan jó volt szabadnak lenni egy cseppet.
Szerintem jól esett a csók neki, de valóban nem akar most elmélyülni kapcsolat szinten. Adj neki időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!