Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult már veletek ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek ez?

Figyelt kérdés
Előfordult már az, hogy valaki megtetszett nektek, vonzódtatok hozzá, sokat beszélgettetek és tényleg minden jó volt de amikor arra került a sor, hogy randizni mentek akkor azt kezdtétek érezni, hogy mégse akartok tőle semmit és elbizonytalanodtatok? Szerintetek ez mitől lehet?
2015. szept. 15. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Élőben ismerkedtetek meg?

Nekem netes ismerkedés során volt ilyen... de élő ismerkedésnél is könnyen el tudom képzelni, hogy tartalmasabb beszélgetés során nincs meg az a közös hullámhossz, ami nekem egy párkapcsolathoz kell.

2015. szept. 15. 13:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, személyesen ismertük meg egymást és nekem már első alkalommal is nagyon szimpatikus volt, a beszélgetések során is mindig örömmel beszeltem vele aztán furcsa módon valami változhatott és most elég rossz, hogy szinte egyik napról a másikra úgy érzem, hogy semmit nem akarok tőle.
2015. szept. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!