Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak a friss husin kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a friss husin kívül miért szeretnek jóval fiatalabb nőkkel járni? Tényleg csak a külső számít nekik?

Figyelt kérdés
Mindenki a saját korosztályával tud a legjobban elbeszélgetni, mert hasonló az életük, a problémáik. Leszámítva a nagyon koraéretteket.
2015. szept. 7. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Javarészt még a saját korosztályommal se tudok(30 körüliek),inkább 35-től felfelé amint észrevettem,ők már komolyabbak azért.Egy 20 évessel már semmit se tudok kezdeni,semmilyen értelemben.Szerintem csupán szexuális vonzódás lehet ez mögött,meg az is tetszik nekik,hogy egy jóval fiatalabb rajong értük,tudják irányítani,felszabadultabbak,de az értelmi szint nincs egy síkon jobb esetben.Rosszabb esetben ha mégis,akkor meg megtalálta a zsák a foltját.
2015. szept. 7. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem inkább a lányok nem hajlandók összejönni korukbeli fiúval, mert menőnek számít minél idősebbel dugni.
2015. szept. 7. 17:44
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es, ez kamaszkorban teljesen érthető, mert a fiúk jóval később érnek. De most olyanra gondolok, hogy 30-40-esek is 20 éves nőt akarnak.
2015. szept. 7. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem akármelyik korosztállyal el lehet értelmesen beszélgetni, ez egyénfüggő, miért lennének minden korombeli srácnak ugyanazok a problémái mint nekem, vagy miért ne tudnánk elbeszélgetni egy nálam idősebb férfival vagy akár fiatalabb sráccal a problémáinkról, attól még mert azok nem ugyanazok?

A fiatalabb nők amúgy sokszor vidámabbak, jókedvűbbek és kevésbé savanyúak mint az idősebbek, azt meg jobban szeretik szerintem a férfiak.

2015. szept. 7. 17:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Voltak nekem is idősebb pasijaim, de szerintem a legtöbb esetben a srácot nem érdekli, mi volt a suliban, már rég kinőtt ebből, a lánynak meg az ő munkahelyi problémái idegenek még.
2015. szept. 7. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valakit érdekel valaki, akkor nem úgy néz ki a dolog, hogy nem érdekli, mi volt a suliban vagy a munkahelyen... Hanem alapból érdekli, mi történt vele aznap. Én se járok már suliba, de ha teszem azt összejönnék egy 18 éves sráccal aki most érettségizik majd, akkor simán érdekelne, mi van vele a suliban, hogy halad a tanulással, stb.

Ennyi erővel pl egy orvos sem jönne ki jól egy mondjuk ügyvéddel, mert az ügyvédet nem izgatná mi van a kórházban, az orvost meg az, hogy milyen ügyei vannak épp a másiknak... Végül is ezek sem ugyanazok a problémák.

2015. szept. 7. 17:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez így logikus, de valahogy a valóságban még sem szokott működni. Én amikor ilyen párokat látok, ott mindig az van, hogy kb. sosem beszélgetnek egymással, csak néha szexelnek, meg jobb esetben még pénzeli is a pasi, és ennyi.
2015. szept. 7. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a korukbeli nők előítéletesebbek
2015. szept. 7. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondok egy példát : egyik nap pont ezen gondolkoztam.Két pali,35-40 éves muksó ,lődöztek ezer éves,kétértelmű poénokat egy 18 éves csajnak.Unalmas,gyenge célzások voltak.Erre mit csinál a csaj ? Röhög mint a fába nem szorult féreg,és viháncol,mintha muszáj lenne.Egy értelmesebb,okosabb,idősebb nő ezek hallatán azt gondolja hogy ezek tuskók,és biztos hiányzik egy kerekük.Tehát ezzel a satnya dumával révbe tudnak érni egy jóval fiatalabbnál,idősebbnél meg nem ütik meg a szintet.
2015. szept. 7. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Mert jól esik egy fiatalabb lány rajongása, aki még úgy szeret ahogy vagyok, kedves velem, és nincsenek nagy elvárásai, nem akar megváltoztatni, vagy rám kényszeríteni valamit.

A korombeli nőket sokkal nehezebb meghódítani, a nagy részük eleve foglalt, vagy nem akar párkapcsolatot, vagy éppen idősebbekre bukik, sokkal kritikusabbak, több az elvárás, kevesebb a kedvesség.

2015. szept. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!