Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a friss husin kívül miért szeretnek jóval fiatalabb nőkkel járni? Tényleg csak a külső számít nekik?
Szerintem akármelyik korosztállyal el lehet értelmesen beszélgetni, ez egyénfüggő, miért lennének minden korombeli srácnak ugyanazok a problémái mint nekem, vagy miért ne tudnánk elbeszélgetni egy nálam idősebb férfival vagy akár fiatalabb sráccal a problémáinkról, attól még mert azok nem ugyanazok?
A fiatalabb nők amúgy sokszor vidámabbak, jókedvűbbek és kevésbé savanyúak mint az idősebbek, azt meg jobban szeretik szerintem a férfiak.
Szerintem ha valakit érdekel valaki, akkor nem úgy néz ki a dolog, hogy nem érdekli, mi volt a suliban vagy a munkahelyen... Hanem alapból érdekli, mi történt vele aznap. Én se járok már suliba, de ha teszem azt összejönnék egy 18 éves sráccal aki most érettségizik majd, akkor simán érdekelne, mi van vele a suliban, hogy halad a tanulással, stb.
Ennyi erővel pl egy orvos sem jönne ki jól egy mondjuk ügyvéddel, mert az ügyvédet nem izgatná mi van a kórházban, az orvost meg az, hogy milyen ügyei vannak épp a másiknak... Végül is ezek sem ugyanazok a problémák.
Mert jól esik egy fiatalabb lány rajongása, aki még úgy szeret ahogy vagyok, kedves velem, és nincsenek nagy elvárásai, nem akar megváltoztatni, vagy rám kényszeríteni valamit.
A korombeli nőket sokkal nehezebb meghódítani, a nagy részük eleve foglalt, vagy nem akar párkapcsolatot, vagy éppen idősebbekre bukik, sokkal kritikusabbak, több az elvárás, kevesebb a kedvesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!