Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért csak a kövér ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csak a kövér ronda lányoknak tetszek az interneten?

Figyelt kérdés
Vagy kövér vagy anyuka már. Ha meg átlagos testalkatú, magas, akkor meg az arca ronda. Mért csak ilyenekbe szaladok bele a Badoo, Twoo, Tinder, CSP alkalmazásokban és a love.hu-n is?
2015. szept. 6. 14:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
Menj laza erkölcsű bulikba! Neked nem kell buliznod, csak hódítanod a csudaarcoddal.
2015. szept. 6. 14:22
 12/29 A kérdező kommentje:
Utálom a laza erkölcsű bulikat.
2015. szept. 6. 14:25
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
És lehet, hogy még ezeknek a ronda és kövér lányoknak sem tetszel, ők is épp csak beérik veled.. 😈
2015. szept. 6. 14:34
 14/29 anonim ***** válasza:
74%

"Talán akkor nem mosolyognának a képembe a nők az utcán"

Ha látod, hogy mosolyognak rád, akkor miért nem mész oda hozzájuk? Menj oda! Te vagy a férfi, neked kell megtenned az első lépést.

Ezekről az ún. "társkeresőkről" meg töröld magad. Látod az eredményt, minek vagy még mindig fenn?

2015. szept. 6. 14:37
 15/29 A kérdező kommentje:
persze 13-as, biztosan úgy van :D
2015. szept. 6. 14:37
 16/29 A kérdező kommentje:
#14: Mert félek az elutasítástól.
2015. szept. 6. 14:38
 17/29 anonim ***** válasza:

"Talán akkor nem mosolyognának a képembe a nők az utcán és a munkahelyen sem néznének kb. semmibe."

Úgy látszik, mégis semmibe néznek a szebbek, különben már valaki biztos próbált volna közelebb kerülni hozzád és nem a Badoo-féle oldalakra szorulnál.

2015. szept. 6. 14:44
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
A problem az, h nem vagy szupipasi, de sunaznad a jo noket. A jo nok viszont szupipasira vagynak, nem hozzad hasonlo bogomasinakra. A sajat szinteden keres, vagy go edzoterem, plasztikai sebesz.
2015. szept. 6. 14:45
 19/29 A kérdező kommentje:

# 17:

Próbáltak hozzám közel kerülni csak én nem vettem a lapot. Személyesen nem megy az ismerkedés.

2015. szept. 6. 14:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Írj rájuk neten. Nem vicc, nekem is volt egy kollégám, aki személyesen alig tudott hozzám pár szót szólni, aztán írt Facebook-on és ott meg úgy ment a beszélgetés, hogy csak néztem.

2015. szept. 6. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!