Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkozom barátnőmmel. Mit csináljunk? /15 fiú/
Figyelt kérdés
Kinn hideg van, nem tudunk kimenni. Ha letámadom, akkor azt hiszi, hogy csak arra kell. Pedig ez nem így van. Ezt szeretném elkerülni. Nagyon szeretem, 9 hónapja vagyunk együtt:)2010. márc. 12. 10:40
2/9 anonim válasza:
Mi szeretjük a táncszőnyeget,ha nem csak a szex számít.Vagy a pókert.
4/9 anonim válasza:
Mozi, bowling, biliárd... Otthon kártya, társasjáték. Annyi mindent lehet csinálni, csak egy kis fantázia kell hozzá.
5/9 anonim válasza:
ja nem csak szexelni lehet,van annyi lehetoseg. nezzetek filmet jatszatok tarsast v sakk v dama v akarmi. sussetek sutit v probaljatok ki vmi uj receptet. ebbol meg tanultok is. 15evesen meg ne vidd agyba sztem. hajra,legy kreativ! 19 l
6/9 anonim válasza:
Hát sztem te őt csunáld
Úristen má majnem egy éve és még nem hágtad meg?Szép...
7/9 anonim válasza:
Vodka lime,vodka tej,vodka kávé. lehetőségek tárháza..
8/9 anonim válasza:
Számoljatok el kínaiul tízezerig, vagy öltözzetek be lónak
9/9 anonim válasza:
Most jött le a tojás héj a seggetekről! Ne ezeken gondolkodj, inkább tanulj, hogy felvegyenek egyetemre...gyerekek...még nem tudtok semmit a világról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!