Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi szerű szituációról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi szerű szituációról lenne kérdésem!?

Figyelt kérdés

Múltbéli esemény, a fiú megfogta a kezem, ölelgetés, homlokpuszi, megpróbált megcsókolni is(nem engedtem), mondta, hogy aranyos vagyok, de közben teljesen elment a hangja. Drágának és egyéb ilyesmiknek nevez.

a fő kérdésem: ri.bancnak tart és csak egy patron lennék, vagy akár valami komolyabbat is akar? vagy most ilyenkor tetszem neki vagy csak csinálja olyan hobbiként?

(sose voltam pasizós, sosem kezdeményeztem, ilyen is ritkán volt velem, lehet röhögni, elmúltam 18 már régen.)

kösz!!!!!

2015. szept. 2. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
ne rá figyelj hanem magadra, amíg neked tetszik addig folytasd vele.
2015. szept. 2. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:
de én rohadtul félek az ilyenektől.
2015. szept. 2. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:

nem tudod egyetlen emberről sem biztosan megmondani, hogy őszinte-e vagy lojális.

ha így állsz hozzá, hát éld félelemben az életed. én pedig élvezem :)

2015. szept. 2. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Akk sosem lesz pasid ha felsz :)
2015. szept. 2. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
jó, király. volt már barátom egyébként. 2,5 évig tartott az utolsó kapcsolatom, előtte meg másfél. szóval mindegy. a kérdésemre kaphatok választ lehetőleg anélkül, hogy becsméreltek? :3
2015. szept. 2. 19:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!