Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor lecse_szni kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor lecse_szni kell egy nőt, vagy papucsnak kell lenni?

Figyelt kérdés

a barátnőm kedves, aranyos meg minden, de néha kinosan feledékeny. Most megint elszúrt valamit, két utat látok:

- rendben, semmi gond, majd pótoljuk

- ugyanmar, semmi gond, csak 3 órát vártam rád, mig te sza_rtál szólni, mostmár menj ha már találkozód

van a barátnőiddel, őket legalább nem felejted el, csak engem... már úgyis megszoktam...

2015. aug. 31. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A C választ jelöljük meg Vágó úr.

C: Elmondod neki, hogy vártál rá, és neked ez rosszul esett/megbántva érzed magad.

(Ha lecseszed csak konfliktus lesz belőle.)

2015. aug. 31. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem meg nyugodtan le lehet cs*szni. Nyilván nem durván. Ha ilyet csinál és csak pátyolgatod a lelkét, akkor ugyan mi motiválná a változtatásra?
2015. aug. 31. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Úgy-úgy! Két kapcsolatromboló stratégiát írtál. A harmadik utat válaszd, az én-üzenetekét. (Amikor így viselkedsz, én ez és ezt ÉRZEM.)
2015. aug. 31. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
2. Az együttérzés motiválná. Ha támadva érzi magát, az tuti nem, olyankor mindenki hárítani kezd.
2015. aug. 31. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
4. Lehet, hogy igazad van. Ha ezt meg tudja tenni anélkül, hogy benne marad a sértettség, akkor oké. Csak ne az legyen, hogy egyre nő az elégedetlenség, és egyszercsak kirobban! A legjobb kapcsolatokban is vannak veszekedések.
2015. aug. 31. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1-2 alkalommal még elnézhető, azért idővel lehet szólni, a hangsúly meg attól függ, mennyire problémás a helyzet, szóval ha egyszerűen csak rendszeres időzavarban van, erre egyébként vannak készítmények (szintetikus meg gyógynövényes is), ha már fiatalon ilyen, mi lesz, ha megöregszik. Megint más, ha nem is érdekli, hogy megvárakoztat.

Nálam amúgy nem véletlenül van könyv, bárhova megyek, legalább elütöm az időt várakozás közben. :-)

2015. aug. 31. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Az első megoldásból nem tanul, a második egy kib*szott hiszti. Mi lenne, ha értelmesen elmondanád neki, hogy miért gáz, amit csinált, ahelyett, hogy játszanád a drama queen-t?
2015. aug. 31. 16:56
 8/11 A kérdező kommentje:
sajnos, a sokévi tapasztalatom a nőkkel kapcsolatban, hogyha mi pasik felejtjük el a legkisebb sz.rt, akkor mekkora hisztit tudtok csinálni... ha meg ti, akkor meg "hopszcsi"
2015. aug. 31. 17:09
 9/11 A kérdező kommentje:
de amúgy ja, azért nem akarok papucs lenni (első mondat) mert abból nem tanul
2015. aug. 31. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:
15 perc várakozás után legközelebb felhívhatnád. Akkor lehet hogy még tudtok valamit csinálni, de legalábbis magadnak nyersz egy csomó időt.
2015. aug. 31. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!