Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az illendőbb a fiú lássa a lány lakását, szobáját először vagy a lány a fiúét?
Hát..ez most tökmindegy :D
helyesírási szótárt a helyedben forgatnám...:)
rEnEgAdE'
Kedves 25 L!
Érdekes,nekem kb egy hónapja el kellett játszanom a szüleimmel,ugyanis addig nem mehettem be a barátomhoz...
Itt most nem arról van szó h de csicska vagyok,csak jobb szeretek igazat mondani anyuéknak.
Szóval a barátom volt először...bemutatkozni is.:)
14L
Most biztos azt hiszed lány vok, pedig fiú... :D
Egyébként ezt nem értem, lánynál ciki, fiúnál nem? És ha már ennyire a szüleid, akkor hogyan adsz számot nekik arról, hogy hol vagy, amikor a fiúnál? Vagy a jól bevált a barátnőmnél trükk?
Jó egy fiú szülei nem szembesülhetnek avval, hogy valaki felcsinálja a fiúkat és tök véletlenül jön a gyerek, a srác meg otthagyja.. És akkor ott a saját gyerekük és jön már az unoka, akit nekik kell felnevelni..
A fiú szülei csak avval szembesülhetnek, hogy felcsinál egy lányt és ha valami nem tetszik akkor tovább is állhat! A többi a saját lelkiismeretükre van bízva!
ÉS igen a jól bevált barátnőmnél alszok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!