Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szoliban van egy lány, csak az a gond, nem tudom hány éves és hogy van e palija. Hogy lehetne kipuhatolózni hogy mi a stájsz?
Szóval ahova járok (nem beszólni :"D) ott van egy pultos kiscsaj aki ott melózik és nagyon megtetszett annak ellenére hogy nem egy szupermodell, de van benne valami, ami vonz lel. Ne kérdezzétek mi az , én se tudom.
A gond ott van, hogy én 18 vagyok csak, persze a koromhoz képest érettebb, blabla. Tudom hogy a kor nem akadály, de nem tudom mire megy ki a játék, szoktunk beszélgetni, de nemtudom hogy azért mosolyog mindig mert megvan köztünk a vonzalom vaaagy csak azért mert na olyanja van. Plussz nem akarom azt kérdezni hogy : "Na és van barátod?"
Szóval inkább erre a barát témára hogy lehetne rákérdezni?
18f Kösz :3
szoli végeztével állj meg a pult előtt, kérdezz tőle valami semlegeset, aztán kérdezd meg tőle, hogy a barátod remélem nem lesz féltékeny, ha véletlenül itt talál engem beszélgetni veled :D
És akármi a válasz, tudni fogod, hogy mi a helyzet :)
"
te: Helló
ő: Szia
te: Milyen napod volt?
ő: bla bla bla
te: Na és van pasid?
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!