Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik 1 lány+!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik 1 lány+!?

Figyelt kérdés
Mit csináljak?Segítsetek! nagyon szép.
2010. márc. 10. 20:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%

te egy állat lehetsz....vagy meleg!!

elősszöris ezen az udvariasságon csökkents!!

Én 14 és utána mondod a csajt...

Nőké sz elsőbbség...de ez mindegy...

ja és gyónd le bűnödet.h tetszik...:)

míg itt írogatsz elhívhattad volna vhova!!

2011. márc. 21. 15:42
 22/23 anonim ***** válasza:

kicsit ellenkedj vele, nézd a szemét ha pl kicsit ő is el kezdett veled izélni és pont kicsit csak így álltok egymással szembe, és persze msn en/fb-n beszélgess vele

ha tulnyomultál (pl. 2 hét után láccik hogy lesz*r téged) akkor sz*rd le őt, és majd érdeklődni fog irántad :D

én pl k*rvára nyomultam egy csajra 1éven keresztül, csak utánna jött be egy másik csaj, és teljesen lesz*rtam hogy mit csinált a régi akivel próbáltam barátkozni, erre 1 hónap leszarás után már ő is odajött hozzám néha XD

2011. jún. 6. 17:49
 23/23 anonim ***** válasza:

beszélgess vele,hívd el sétálni vagy moziba meg ilyenek :P

és egy jótanács: ne legyél olyan "filmes nőcsábász" szóval ne legyél olyan udvarias,hogy kinyitod előtte az ajtót meg mittudomén ... legalábbis nekem ez tuti nem jön be >.<

elvégre 14 éves vagy,járni akarsz vele nem a kezét megkérni :')

szerintem az ilyenek már azok az idegesítően udvarias emberek...utálom az ilyet

13L

2011. aug. 5. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!