Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet közel kerülni egy nöhöz?
" BKV tényleg jó hely, főleg reggel mikor a legtöbb járat tömve van."
Gondolom, a kérdező ezen túl, főleg arra a biznyos plusz 20 centire utalt, amivel még mínuszba tud közel kerülni hozzá a nulla távon belül is. Mivel a legkisebb távolság esetén a "0" cm villamoson a legkevesebb.
Egyébként meg a nőnek kell, hogy tiszteld, szeresd, és megalázd, de ha ezt közönségesen teszed. akkor többet szóba sem áll veled!
Az azt hiszem, köztudott, hogy a nők szeretik a rossz fiúkat, kemény férfiakat akire fel tudnak nézni, akit soha nem tudnak teljesen az ujjuk köré csavarni. Az ilyentől elfogadják, sőt sokszor igénylik a keménységet.
Egy a lényeg, ha mindent megadsz neki és tisztelettel, szeretettel veszed körül, akkor szeretni fog nagy valószínüséggel és mondja, hogy ez az ember rendes, aranyos, nagy papucs és nem érdekel tovább igazán, legfeljebb azon a szinten, hogy "jó megpihenni az öreg fa árnyékában", mert már megszerzett magának és így többé nincs benned kihívás a részére és esetleg elkezd vadászgatni. Ha jön valaki aki keményen tartja magát és mellette ezt mind sugározza magából, akkor azzal megy el tőled, a biztos szeretetből a bizonytalan, kiismerhetetlen erőt sugárzó férfival, sokkal fontosabb a nőknek a kemény kiismerhetetlen férfi mint a biztonság és a szeretet. Legfeljebb a gyerek léte lehet jó kapocs egy különben jól működő kapcsolatban.
Ezeket magam körül látom a világban, de sajnos én is olyan vagyok, ha valakit megszeretek, akkor mindent érte teszek. Ezért nincs stabil párkapcsolatom, mert a lányok mindig egy rosszfiúval szeretnek inkább elmenni, akit nem tudnak azonnal teljesen maguk alá gyűrni, ahol a férfi játszik velük és nem fordítva.
Ezt nem lehet megtanulni, Vagy olyan egyéniség valaki, hogy ez magától természetesen jön, vagy nem tanulható, legfeljebb elméletben, de ahhoz olyan ember kell aki spontán természetességgel ezt végre is tudja hajtani.
Végül itt egy idézet anyám régesrégi emlékkönyvéből:
"Ördög a férfi mondja minden lány,
De azért így sóhajt, ó bárcsak jönne már."
Hámozd ki a ruháiból és ne felejtsd el a " XX. szd találmányát" , hogy a nők is tudják élvezni ! S meglátod, egy jól ápolt nő sok mindent megbocsájt !
Sir Williem
"Másik esetben meg a lány tartozott nekem nem kevés pénzzel. Szakítottunk és jogosan elvártam volna, hogy rendezzük, természetesen hívogattam, hogy azzal mi lesz, ő meg fel akart jelenteni zaklatásért...."
Azt neked kellett volna megelőzni és elmenni a hatósághoz tanácsot kérni a hivatalos szervhez, hogy ilyenkor mitévő legyél, máris van alibid, ha feljelent.
Aki ilyen aljas, az mást nem érdemel, ugyanis egy nő sem engedhet meg mindent magának, nekünk férfiaknak is vannak jogaink és mi is mondhatjuk ilyen helyzetben, hogy "Na ne", mint van ilyen női mozgalom akik a bántalmazott nőket védik.. és a női fortélyokkal bántalmazott férfiakat ki védi meg? Mi is csinálunk ilyen mozgalmat, hogy "Na ne".
17: Vicces vagy, de tetszett amit írtál. Hatósághoz hogy mentem volna el, amikor nem volt lepapírozva meg semmi. Végül is hagytam a fenébe az egészet, francnak lett volna kedve bíróságra járni évekig. Na, de a téma most nem ez.
Egy nőhöz közel kerülni elméletileg úgy lehet, ha bebizonyítod neki, hogy szereted. Úgy csináltam egyszer, hogy egy kolléganőmet minden nap megkerestem, mindig köszöntem neki, aztán pár hét múlva szóba is elegyedtünk és utána jóbarátok lettünk.
Szokták mondani:
a pénz beszél,
a kutya ugat,
a karaván meg halad, és máris a helyére kerülnek a dolgok az értéküket illetően. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!