Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy néz ki egy átlagos lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy átlagos lány?

Figyelt kérdés

Csak mert akárki oszt meg itt képet, mindenkit átlagosnak titulálnak, ahogy a netes és sztárfotókat is.

Ha az az átlag, akkor én már tényleg nem tudom, hová soroljam magam....

L

2015. aug. 22. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ámítástechnika: Oké, csak épp a férfiak azt szokták mondani, hogy ahhoz, hogy leszólítsanak/meg akarjanak ismerni egy nőt az kell, hogy felfigyeljenek rá.

Te azt írod, az átlagos lányokra nem figyelsz fel, hiszen pont ugyanolyanok, mint a többi 20.

De ebben az esetben miért állítják a férfiak azt, hogy teljesen átlagos nőket vesznek észre?:D

Csak én nem értem ezt az ellentmondást?

2015. aug. 22. 20:52
 12/17 GipszI ***** válasza:
53%

[link]

Itt az 5-6 az átlagos.

2015. aug. 23. 08:47
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

A tizenegyesnek igaza van. Meg basszus én tehetek róla, hogy hosszú barna hajam van (ami mellesleg szebb, mint a szőke, vagy a fekete), a szemem ugyan kék, de nem látszik a napszemüveg allatt, amit azért veszek fel, mert KIROHADNA A SZEMEM A NAPON. Lássuk csak, átlagos testalkat pipa, átlagos testmagasság pipa. Szóval minden tekintetben átlagos vagyok, talán még szép is, de a pasik többsége nem nézne rám kétszer és nem is venne feleségül, mert nem születtem szőkének és negyvenkilós, hosszúcombú szépségnek.

És ti pasik siránkoztok, hogy a nőknek nem kellenek az átlagos pasik. Hát valamit valamiért.

2015. aug. 24. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:
#13: Te meg a sokadik olyan lány/nő vagy itt, aki azt hiszi, hogy le van minősítve, ha leátlagosozzuk őt. Azért vagytok leátlagosozva, mert az utcán sétálva 20 szembejövő nőből körülbelül 15 így néz ki. Majdnem ugyanúgy öltöztök, majdnem ugyanolyan extrákkal vagytok felszerelkezve (kötelező kistáska, kötelező tetoválás, kötelező egyéb testékszerek stb.) Szóval ha elsétálok mellettetek, semmi olyan könnyen megjegyezhető, egyéniséget tükröző dolog nincs rajtatok, amit ne vennék észre a következőleg velem szembejövő pár tucat lányon. A 40 kilós, hosszú combú szőkéket meghagyom azoknak, akik meg is érdemlik ezeket a műanyag rongyokat, mi meg addig tökéletesen megelégszünk az átlagos lányokkal, akik azt hiszik, csúnyának gondoljuk őket.
2015. aug. 25. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom, hogy nem érted, hogy mit nem értek...

Azt mondod, hogy te nem az extra szépségekre buksz, hanem pont elég, ha egy lány átlagos. De közben leírod azt is, az átlagos lányok pont úgy néznek ki, mint a másik 20

2015. aug. 25. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, véletlen elküldtem. Szóval az átlagos lányok úgy néznek ki, mint a másik 20. Nem figyeltek fel rá az utcán, tehát értelemszerűen nem is őket fogjátok észrevenni, mint potenciális partner.

Akkor ezek szerint ha valaki nem öltözik feltűnően kihívóan, nincs rajta semmi olyan extrém dolog, ami kitűnik a tömegből (akár természetes dolog, akár "mesterséges"), akkor fel sem tűnik nektek, esélye sincs nálatok.

De akkor mégis kinek van?

Tehát elhiszem, hogy nálad az átlagos nem sértés, de a definíciód magában foglalja azt, hogy nem az átlagos lányoknál próbálkozol be, hiszen őket észre sem veszed.

Na de akkor mégis milyeneknél?

Én pl. mondatom magam teljesen átlagosnak. 160 cm, vékony testalkat, kis mell, hosszú, (természetes) barna haj. Az öltözködésem is "átlagos", nem követem kifejezetten a divatot (pl. nem viselek manapság menő haspólót, hónaljig húzott nadrágot, air maxot és hasonlókat), hanem teljesen egyszerűen öltözködöm, ami véleményem szerint csinos, de mégsem tűnik ki a tömegből (farmer, egyszerű, nem túl csicsás felső, kevés és szolid ékszer). Nincs rajtam se tetoválás, sem testékszer, még csak kézben foghatós táskám sincs és napszemüveget sem gyakran viselek.

Az egyetlen dolog, ami talán "érdekes" rajtam, hogy szeplős vagyok és szemüveges, de ez sokaknál inkább hátrány, mint előny.

Szóval egyszerűen nem értem, hogy mégis mit kellene tennie egy "átlagos" lánynak, hogy kitűnjön a tömegből. Öltözzek úgy, mint lady gaga? Vagy öltözzek valami anime hősnek? Vagy rockernek/gothnak/deszkásnak, vagy mégis mi?

Komolyan nem értem.

2015. aug. 25. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Itt, a gyk-n, a pasiktól az átlagos tényleg szitokszó, főleg a zokogó testvériségtől. Hogy de hát én átlagosakkal IS probálkozom... mondja a magát átlag alattinak tartó fazon. Ebből azért látszik, hogy az átlagos az nekik sértő, azt jelenti, hogy nem szép. Plusz az megint más kérdés, hogy az átlagos az nem egészen azt jelenti, hogy szép, de semmi extra. Akkor már értem, miért nincs sikerül az "átlagos" csajoknál, ha az igazán átlagos csajokat tartják rondának, a sminkeletlen modell meg az átlag.
2016. márc. 28. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!