Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder, Badoo stb. Sziasztok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Badoo stb. Sziasztok, főleg lányok válasza érdekelne, ti gondolom kaptok naponta legalább 1000 üzenetet, hogyan szelektáltok, vagy kb hányra válaszoltok? Én akármit írok nem válaszol kb senki:D

Figyelt kérdés
Akik meg nekünk férfiaknak írnak, azok pedig hát a nem túl szép lányok, és akkor még finoman fogalmaztam... Tudom az éremnek két oldala van, de akik írnak azok kb tényleg a barlangi troll kategória, én meg esküszöm nem nézek ki olyan rosszul:) Pedig nem az ilyen modell-típúsú lányoknak írok, hanem az ilyen kedvesnek tűnő, aranyos lányoknak, és általában nem is hülyeségeket..... Kb milyen típusú levelekre válaszoltok? Huh kicsit hosszú lett, na mindegy remélem valaki legalább erre válaszol:D

#Tinder #badoo randi
2015. aug. 17. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én a Badoon ismerkedtem meg a barátommal, már 4 éve. Szóval szerintem kivételek akadnak.

Általában amúgy azokra a levelekre válaszoltam annak idején, ami reflektált az adatlapomra, szóval látszott, hogy nem csak a képeim nézte meg, hanem el is olvasta, hogy miféle-kiféle vagyok.

Viszont a sablonlevelekre és a "Szia! Mizu? Ismerkedünk?" típusúakra nem sok időt fecséreltem. Bár megesett, hogy ezekre is válaszoltam, ha épp olyanom volt, de az ilyeneknél nem sanszos, hogy lesz is bármi.

(Btw. a legjobb barátnőmmel gyakran megosztottuk egymással a vicces vagy gázos üziket, volt olyan pasi, aki szószerint ugyanazt elküldte mindkettőnknek.. Most komolyan, az ilyeneket hogy ne nevessük ki?!)

2015. aug. 17. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Körleveleznek. Elég sok ilyen van.
2015. aug. 17. 23:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Én tinderen, ha valami humorosat kérdeznek arra előbb válaszokol. Azt nem szeretem, amikor azt írják mesélj magadról. Ugyanis elég sokan kérik és papagájnak érezném magam, ha leírnám mindig ugyanazt. Inkább kérdezzen apránként.
2015. aug. 18. 02:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok a Badoo-val kedves kérdező.

Hiába írok rá valakire hogy szimpatikusnak tűnik és szívesen megismerném,stb.

98%-uknak annyi az össz "reakciója" hogy elolvassa...arra nem veszi a fáradtságot hogy annyit odanyögjön hogy "Bocsi, de nem vagy az esetem" vagy bármi.

Van aki azzal érvel hogy annyian írnak neki hogy csak annak ír vissza aki bejön neki....sőt láttam aki beleírta a bemutatkozó üzenetébe hogy eleve csak annak ír vissza aki bejön neki.

Azért lehetne bennük annyi hogy legalább arra méltatnak hogy válaszolnak, még ha nemleges választ is kap az ember.

De hát egyesekbe ennyi sem szorult.

Azért van pozitívum is. Van azért 1-2 lány, akivel igaz nem alakult semmi komolyabb, de elérhetőséget cseréltünk egymással és időnként jókat beszélgetünk.

Bocs, ha hosszúra sikeredett :)

29/F

2015. aug. 18. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Örülök, hogy a nők ilyen jól elszórakoznak társkeresőn, csak nem tudom abba belegondolnak-e, hogy ezzel hány férfinak nullázzák ki az önbizalmát, akik egyébként kedvesek és hűségesek, de mivel máshol nem tudnak ismerkedni, társkeresőn keresik párjukat.

Ezek a férfiak aztán felhagyják a párkeresést, mert úgy vannak vele, hogy nincs rájuk igény.

Aztán meg megy a sírás, hogy hol vannak a normális férfiak. Mert a jóképű izmojani megint megcsalt.

Undorító :( Társkereső nők! Jó ez nektek? :(

2015. aug. 18. 13:33
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 tökéletesen egyet értek veled.
2015. aug. 19. 10:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Ameddig fenn voltam Tinderen, az olyan üzenetekre válaszoltam, amikben láttam valami értelmet. Elég sok mindent írtam magamról, amivel el lehetett kezdeni egy beszélgetést. Szóval nemcsak egy szia, mizut lehetett nekem odanyögni.

Sikerült is itt párt találnom, meg jó havert is. Nem volt egyszerű, de sikerült :). És én sem vagyok modellalkat. :)

2015. aug. 24. 17:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Pont most szerettem volna kipróbálni a Badoot, de a válaszok után... szerintem semmi értelme neten ismerkedni.
2015. aug. 25. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!