Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek felé?
Van egy postás csaj mostanában ő jár felénk.
Tetszik nekem, de fogalmam sincs mivel hívhatnám magamra a figyelmét.
Eddig kicsit flegma voltam vele nehogy azt higgye bejön nekem.
Szerintem nem sejti,hogy bejön nekem.
Mégis mit mondjak neki?
Ha ilyen fosos vagy nincs miről beszélni
Tényleg jobb lesz a feladod, és az egyetlen lány az életedben majd téged szed fel valahogy
Igazi csíra vagy, jól illesz az átlagba:-D
garatulálok, így kell csicskaként élni :-D
Komolyan mondom ha tudnám,hogy van-e pasija azt a postás szerelmes leveles dolgot előadnám neki!
Hogy derítsem ki?
Kérdezzek rá?
9-es húzzál már a hülyeségeddel
Mióta lesz itt népszerű az aki bármit meg mer csinálni, az értékelést olyan félős kis hülyék adják akik anyuci szoknyája alatt bújkálnak.
Mellesleg azért mert nem értek egyet valaki válaszával még nem húzom le.
kérdezőnek mondom: kit érdekel hogy van-e pasija ?
megmondod neki hagyd ott, én jobb vagyok
A FASZT !!
Kifejlesztettem neked a tökéletes megoldást.
Te írjál neki egy szerelmes levelet.
Majd amikor legközelebb hozza neked a cuccokat megmondod hogy neki is lenne itt valami -és akkor szépen oda adod neki
Ha ez nem csal mosolyt az arcára akkor semmi
Kedves 28/F!
Az értékeléssel az itteni válaszolók azt fejezik ki, hogy szerintük a válasz nem jó, azaz ők nem úgy gondolják, ahogy te. A másik ok, amiért le szokás húzni embereket, az a nem megfelelő stílus. Első válaszod félig értékesnek ítéltem, mert bár jól kezdődött, de szerintem - ahogy írtam is - nem feltétlen egy alkalommal kell az egészet végigvinni. Nem kizárt, hogy lehet, de ha a kérdező zavarban van (abban lenne), akkor nem venné észre a postáskisasszony reakcióit, és totális hülyét csinálna magából. Amúgy feleségemnek ugyanez a véleménye. Biztos van, akinél bejön. A kérdező viszont ezt az egy lányt akarja megszerezni, nála nem járható út, hogy odébb parkol egy garázzsal a széles lökhárítójával.
Még annyit, hogy attól még senki nem besz@ri, hogy máshogy gondolkodik a dolgokról, mint te. Gratulálok, hogy leszólítottad a lányt az anyja mellől, gondolom egy másikat meg az apja mellett tettél a magadévá (irónia!).
15-ös remélem boldog párkapcsolatban élsz a feleségeddel
Ezek szerint a te életedben a csajozás befejeződött.
Tipikus hogy olyan ember jön ide válaszolgatni akinek a leghalványabb köze nincs a témához.
A másik hogyha olyan emberek lennének többségben mint én akkor nem rohadna mindenki otthon a magánytól, hanem jártában-keltében az emberek szóba állnának egymással és felszabadultan beszélgetnének és ismerkednének.
Ehelyett az ember görcsöl a félelmein és betegesen próbál megfelelni a társadalmi elvárásoknak és olyan embereknek akikkel szóba se mer állni.
Igen, kösz! Boldog párkapcsolatban élek. Amúgy attól, hogy az életemben már befejeződött a csajozás, még nem felejtettem el mindent a nőkről...
Egyébként én értem, hogy Neked bevált ez a módszer, szuper meg minden. DE: az, hogy valakinek mennyi az önbizalma, mennyire bír rámenős lenni, mennyire bátor, az csak bizonyos szintig fejleszthető, alapvetően szerintem veleszületett lelkialkattól, illetve neveltetéstől, egyéb rajtunk kívülálló körülményeken múlik. Ami az egyik embernél hiteles, az a másik szájából gázul hangzik. És ahogy vannak félénk férfiak, úgy vannak félénk nők is, akik kiszaladnak a világból, ha túl rámenősen közelítenek hozzájuk. Tapasztalat a múltamból. :)
Igen, mindenkinek a saját szintjéhez és vérmérsékletéhez kell tartania magát de a dolog 100 százalékban tanulható.
Én olyan gyáva gyerek voltam hogy ránézni se mertem egy nőre nemhogy beszélni vele.
De én magamtól akartam ezt és tudtam hogy addig fogom gyakorolni amíg bármikor bármilyen helyzetben oda tudok menni valakihez.
Most olyan helyzeteket is meg tudok csinálni ami már a pofátlanság felső határán is túl megy vagy megbotránkoztató. Egyszer-kétszer az ember feszegeti a saját határát ilyenekkel hogy akkor megyek oda a csajhoz amikor a pasija ott áll mellette de erre tényleg semmi szükség nincs.
Azért mondom aki normálisan akarja ezt csinálni annak semmi vesztenivalója nincsen és örömteli pillanatokat lehet szerezni a hölgyeknek mert még ha nem is szingli akkor is jó érzéssel tölti el hogy csinos nőként tekintenek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!