Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavarna, ha ilyen melegben a pasi papucsban, és atlétában menne az első randira?

Figyelt kérdés

2015. aug. 13. 14:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert az atléta és papucs és az öltöny és nyakkendő között nincs ám átmenet...
2015. aug. 13. 15:46
 12/27 A kérdező kommentje:
Na megkérdeztem :) azt mondta meleg van, mi ezzel a probléma? De most fiú létemre papucsban, hát nemtudom :D
2015. aug. 13. 15:48
 13/27 A kérdező kommentje:
Van átmenet, de mire leérek a pályaudvarra, és onnan busszal odaérek hozzá az kb 40 perc biztos van, gondoltam így talán kevésbé izzadok meg..
2015. aug. 13. 15:51
 14/27 anonim ***** válasza:

Elolvastam a kérdésed és apám jutott eszembe a szakadt fehér atlétáival és a selejtes papucsaival, amiket anyám folyton ki akar dobálni. Ha olyan szerelésben jelennél meg, az zavarna. :-)

Nem tudom, azért nekem egy póló elfogadhatóbb, nem kell kiöltözni, de nem is a legslamposabban akar megjelenni az ember egy randin...

Na, mindegy, az a lényeg, hogy annak ne legyen gond, akivel találkozol. :-)

2015. aug. 13. 15:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok stílustippeket adni, de ha már nem atléta, akkor inkább ing:) Egyébként pedig a pályaudvar mosdójában elvégezhetsz némi frissítő tisztálkodást és felvehetsz egy alkalomhoz illőbb szerelést, ha gondolod! Papucs és papucs között pedig óriási különbség van! De az igazán tuti inkább egy mokaszin lenne szerintem.
2015. aug. 13. 16:23
 16/27 anonim ***** válasza:

A papucs egyáltalán nem zavarna. Az atléta már nagyon.

21/L

2015. aug. 13. 16:25
 17/27 A kérdező kommentje:
Egyébként én is a póló / ing felé húzok inkább..., és inkább tényleg a papucsal vagyok inkább gondban, mert a cipőbe tuti bele fogok sülni, de első randira papucs az meg nemtudom milyen..
2015. aug. 13. 16:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Mokaszin?? :D na ennek utána kell néznem :P :D
2015. aug. 13. 16:36
 19/27 anonim ***** válasza:

A papucs-atléta és az öltöny-ing között van átmenet is.

Engem zavarna, nem szeretem ha egy pasi így öltözik, max ha strandra megy.

Vegyél fel egy jó bermudát, pólót, cipőt.

2015. aug. 13. 17:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz, hacsak nem a strandon lesz az első randi. Az atléta egyébként is egy olyan ruhadarab, ami csak a tökéletes testű pasikon áll jól, de sajnos nem csak azok hordják. A papucs milyen papucs lenne? Tangapapucs, vagy olyan nagypapa stílusú bőrpapucs?
2015. aug. 13. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!