Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy napja már, hogy nem ír a nőm. Mi történt vele?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit összevesztünk, bevágta a durcát. Még este írtam neki, de ma egész nap nem olvasta el. Most miért teszi ezt velem? Mi történhetett vele? Nők! Ti mikor viselkedtek így és mi szokott lenni a vége?2015. aug. 11. 22:08
11/21 A kérdező kommentje:
Remélem hidegen hagyja a barátnői véleménye. Mondjuk az a fajta...Csak mért kell ezt csinálnia mikor tudja, hogy mennyire szeretem. Egy apró vita és képes eltűnni napokra.:(
2015. aug. 11. 22:35
12/21 A kérdező kommentje:
Én meg maradok a tök bizonytalanban és aggódjak érte, hogy jól van-e.
2015. aug. 11. 22:36
13/21 anonim válasza:
Kérdező ha ez megnyugtat tudom mit érzel mert nekem a pasim csinálja ezt -.-" #9 voltam
14/21 A kérdező kommentje:
de ez szörnyű...
2015. aug. 11. 22:42
16/21 A kérdező kommentje:
Nem, mert nem akarok én szaladni utána ilyen hamar, mert akkor az lesz, hogy neki volt igaza. Most úgy gondolom, hogy nekem volt igazam. Ha holnap sem keres felhívom és megkérdezem tőle, hogy mégis mi a baj.
2015. aug. 11. 22:54
17/21 anonim válasza:
gondolom most nincs kedve hozzád.
18/21 A kérdező kommentje:
Nehéz vele bármit is megbeszélni, nagyon könnyen megsértődik. Próbálok neki meglepetéseket okozni, nem nagyon értékeli sokszor.
2015. aug. 11. 23:24
19/21 anonim válasza:
#1-es hozzászólóval értek egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!