Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt most miért teszi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért teszi?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel rengeteget dumálok (idősebb nálam) és mindig, ha beszélgetünk a szemembe néz...soha nem pillant el...pontosan a szemembe...Nem hiszem, h szeret (max kedvel...szal nem ilyesmire gondolok)...csak folyton, megállás nélkül ezt teszi, és ahogy néz...én elbambulok és majd kiesek a számon....ilyenkor próbálok "feltápászkodni", máshova nézni, de ő mindíg 100%-os szemkontaktust tart fent?Lányok, ti miért csináltok ilyet?
2010. márc. 8. 19:18
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
nem....sztem nem katona:)....ez a kérdés gyerekes és hülyén is érzem magam...de eddig nem sok olyan embert ismerek, aki ilyen hosszan ok nélkül tartana fent szemkontaktust....mivel én fiúból vagyok, ezért természetemnél fogva nem ért(het)em a nőket....gondoltam megkérdezem, h ez náluk mit is jelent....ha egyáltalán jelent vmit...
2010. márc. 8. 22:01
 12/33 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerűen a bizalom jele is.
2010. márc. 10. 14:37
 13/33 A kérdező kommentje:
aha...gondolom...
2010. márc. 11. 09:57
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha olyan szemébe nézel, aki tetszik csak úgy szikrázik a tekinteted. Másnak a szemébe is belenézek, csak akkor máshogy..
2010. márc. 18. 12:14
 15/33 anonim ***** válasza:
ha jo haverok vagytok, akkor lehet, hogy csak azert nez ugy...viszont az is lehet, hogy bejossz neki...voltak mas jelek?
2010. márc. 18. 13:10
 16/33 A kérdező kommentje:
Volt egy pár "véletlenlábösszeérés"...Rengeteg nevetés + még a leghülyébb poénomon is nevet (direk nem vicces dolgot mondtam poénnak feltüntetve)...Piszkálódik...kötexik...sokat témázunk...Elhívtam moziba "barátilag" és belement....nem tudom, mennyire vágja, h mi van...de sztem eléggé...asszem ennyi....Csak az a gáz, h van barátja.
2010. márc. 18. 13:20
 17/33 A kérdező kommentje:
Jah...12:14nek .... rám máshogy néz, mint másokra....nem tudom elmagyarázni, h hogyan, de máshogy...
2010. márc. 18. 13:22
 18/33 anonim ***** válasza:
nos...neked tetszik?...mert ha igen, elmondhatnad neki, es rabiznad a dontest...elmondasdbol csak azt tudom kikovetkeztetni, hogy bejossz neki:)...voltak mas jelek?
2010. márc. 18. 13:30
 19/33 A kérdező kommentje:
Az lesz belőle....a többi jelet illetően....hááát voltak ilyen apróbbak....tudjátok....a tipikus mosolygunk picit, elszégyeljük magunkat picit, hozzáérünk picit, stb rengeteget vigyorgunk....már olyan is volt, h témázgattunk...néztük egymást és elkezdtünk nevetni, mint a 6évesek a Tom & Jerry-n :) ...csak úgy pusztán....
2010. márc. 18. 13:40
 20/33 anonim ***** válasza:
ez szerelem...mondd meg neki...:)...a korkulonbseg pedig nem lenyeges...egyaltalan nem...nagyon sok olyan idos hazaspart latni, ahol a no nagyobb a ferfinel...hajra...szoktatok sulin kivul is talalkozni?...vakacioban stb?...szoritok nektek:)
2010. márc. 18. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!