Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltak a szülők, amikor elmeséltétek, hogy interneten ismertétek meg a párotokat?
hát én már több száz embert ismertem meg netről...
nagyon sok online játék + saját közösség építése alatt...
14 éves koromban kezdtem el programozni és komolyabban foglalkozni az informatikával, elég sok időt elvitt a tanulás, sokat ültem gép előtt, több netről megismert haverommal találkoztak szüleim.
gyakoriról csak néhány hülye kérdést meg levelezést meséltem apámnak.
személyesen megismert személyekkel több okból sem jöttem volna össze, évek alatt egyetlen olyan lány volt aki megfelelő lett volna, a többi személyisége/élet stílusa nem olyan amilyen én kerestem.
Nekem a nagyon kedves rendes lányok tetszenek, sajnos a környezetemben egyetlen egy lány volt akire ez ráillett és kizáró tényezők nem játszottak közre (pl: dohányzás).
Meló mellett nem sok szabadidőm marad, de azt is főleg otthon munkára, saját fejlődésre, szórakozásra és pihenésre fordítom.
Tehát egy nap 8-15 órát ülök gép előtt, elég nagy valószínűsége volt ennek :) Egyikük sem reagált semmit különösebben, tesóim, haveri köröm sem. Hisz tudták, hogy elég sokat ülök gép előtt.
22F
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!