Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit is akar tőlem!? És ha beégek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robi19xD kérdése:

Mit is akar tőlem!? És ha beégek?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy ismerkedem 1 csajjal már több mint 1 hónapja. Esténként MSN-en beszélgetünk. Szórakozó helyen mindig dumálunk volt hogy elhívtam és csak 2esben dumáltunk. Voltam nálla kávéztunk dumáltunk és így ennyi. Nem ad 1értelmű jeleket sem arra hogy mit is szeretne. Ő sem tudja? Rákérdezzek? Várjak? Nem vagyok 1 rezelős tipus de most vmiért megált az ütő bennem xD
2010. márc. 8. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

kérdezz rá persze!!

még nem veszíthetsz semmit, marad a barátság ha nem akarja hiszen ez eddig se volt gond!!

sztem nyugodtan puhatolózz!hajrá!!!!

2010. márc. 8. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
hát menj át hozzá kávézni...és ink szemtől szembe mondd meg h tetszik neked és hogy ő h van ezzel, el tudna-e képzelni veled kapcsolatot..meg ilyenek...sztem mindenképpen kérdezz rá..nem vesztesz semmit sztem..
2010. márc. 8. 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem küldj jeleket hogy te többet szeretnél..ha jolveszi és látod hogy nyitott a dologra következö tal.nál már rámozdulhatsz:P
2010. márc. 8. 18:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát az a gáz hogy én már tettem nem is félreérthetetlen megjegyzést és csak mosolygott :D Állítólag nem szereti a nyomulós pasikat és nem szeretném elrontani xD
2010. márc. 8. 18:42
 5/13 anonim ***** válasza:

akkor hagyjad..ha akar vmit akkor ugyis meglátod...

sztem ne nyomulj

2010. márc. 8. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd, az sem kizárt, hogy barátságon kívül semmit sem akar. Ha rányomulsz ezt is elronthatod. Hívd el moziba vagy dvdt nézni. Ha elfogadja a meghívást valószínűleg akar valamit, mert ezek olyan tipikus feldobott labdák.
2010. márc. 8. 18:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát az bizonyos h nekem kell lépnem. De hogy mit és mikor azt csak is nekem kell kitalálni. Ne legyek nyomulós amot meg szereti ha pasi kezdeményez. Érdekes lesz :D
2010. márc. 8. 19:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Most vagy azt várja,hogy udvarolj neki vagy csak szimplán bartként kezel.
2010. márc. 8. 19:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem tom :D Nagyon jó lenne vele össze jönni de elég nehéz eset... Elég ügyes vok az ilyesmiben de most jött el az a pillanat h gőzöm sincs h mit is kezdjek és hogy 1általán hogy is kéne kene ezt így beadagolni neki xD
2010. márc. 9. 00:12
 10/13 anonim ***** válasza:

kérdezd meg: dugunk? (poén ne pontozzátok le ezé :D)

am sztem várj még 1 kicsit, aztán ha nincs semmi adj kisebb jeleket hivd át meg ilyenek

2010. márc. 9. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!