Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelem vagy baratsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy baratsag?

Figyelt kérdés
Van egy baratom akit nagyon szeretek.Csak neha azon kapom magam,hogy lehet,hogy tobbet erzek mint baratsag.Nem tudom eldonteni,hogy ez szerelem vagy csak baratsag...es felek neki ezt bevallani,mert ezzel elronthatok mindent..de attol is felek,hogy ha nem lepek akkor orokre elveszitem,mert mi van ha o az igazi?mit tegyek?18/L
2010. márc. 8. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. márc. 8. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Az tényleg elég korrekt válasz. Annyit elmondok, hogy ugyan így vagyok egy lány barátommal elég jól elvagyunk meg minden. Én speciel többet szeretnék mint barátság, de nem vagyok benne biztos, hogy ő igen. Így inkább várok hátha talán ad valami jeleket, hogy utána kezdeményezhessek. Szóval én örülnék ha te kezdeményeznél.
2010. márc. 11. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Vagyis úgy értem, hogy a lány:D
2010. márc. 11. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

szintén lányal van ilyen... nagyon jó barátok vagyunk és én kezdek többet érezni iránta... de szintén nem akarom elcseszni a baratságomat...szóval várj ... figyeld a jeleket... és ha ugy látod ő is többet érez... rajt... de addig maradjatok inkább csak barátok...

én már egyszer elcsesztem és 4 hónapig tartott míg ujra szóba állt velem...:(

2010. márc. 11. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele, de várj sztem ha nagyon jó barátok vagytok. sajnos az a baj hogyha kis jeleket is adsz neki valószínűleg nem venné magára ha tényleg nagyon jóba vagytok. én is csak azt tudom mondani hogy figyeld a jeleket és ha észleled hogy többet akar tessék lecsapni...

19/L

2010. márc. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!