Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telekocsizással is lehet jó csajokat találni?
Egy ideje űzőm ezt a sportot és mind söfőrként mind utasként nagyon jó csajokat lehet kifogni. Ugye van kép mindenkiről tehát látod kit fogsz vinni v kivel fogsz utazni. (kor, nem, plusz egy pici kép)
Ami meglepő, hogyha nem is nézem h ki jelentkezik be utasnak, meglepő h főleg fiatal csajok jönnek. Simán van h 3-4 csaj is jön úgy h én egyedül vagyok fiú :S
Ami szívás h a nagyon jók mind foglaltak :D
Nektek mik a tapasztalataitok?
Gábor, telekocsizásból jövedelmed nem lesz, csak kevesebbe kerül neked is és az utasoknak is az utazás. Tehát a saját magad részét mindenképpen ki kell fizetned, és te viseled az amortizáció, a biztosítás és a teljesítményadó költségeit is. Tehát nem lesz ingyen az utazásod, keresni pedig végképp nem fogsz vele - ami azért jó, mert nem kell vállalkozói igazolványt kiváltanod és adóznod.
Jövedelmet az Uber-rel lehet szerezni, de az csak Budapesten működik jelenleg, és a jogi/adózási háttere elég szürke, ha nem vagy minimum vállalkozó, akkor számíthatsz a NAV ellenőrzésre.
Csak úgy én sem szoktam ezért menni, de ha megyek megkérem az árát. Elég sokat utazok, ha már belefektetem az időmet h leszervezem, várok rájuk stb.. akkor úgy vagyok vele, h legalább megérje/megtérüljön az út.
Nem szoktam sokat kérni am, különben nem jönnének, elvégre semmi se kötelező :) Így is még sokszor a vonatjegy ára alatt vagyok v max egálban.
Te jó pasi vagy?:) Csak ha már jó csajokat akarsz...
Nekem majd kéne fuvar a balcsira augusztusban és biztos hogy ilyen telekocsis dologgal fogom megoldani. 24/N
Én is szoktam így utazni, sőt, szinte csak így.. jó dolognak tartom, akár ismerkedni is lehet, bár nekem nem ez a cél. :D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!