Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljön az ideje mi legyen az első lépés?
Na hogy pontosítsam a dolgot: Van egy lány.Én 18 ő meg 16 éves. De az az igazság hogy: Van barátja és csupán véletlenül láttam meg az egyik ismerősöm ismerősei között, de totál megtetszett.
Mielőtt bárki mondana valamit előre szólok hogy a célom abszolút "nem" a kapcsolat szétrobbantása, mert abszolút nem szokásom az ilyesmi, s akárhogyan is nézzük a lelkiismeretem csak nem békélne meg vele, mert hiába csak a csajért tennék meg mindent, de csak olyat tennék amit nagyon nem kellene.
Szóval hogy a lényegre térjek: azért hoztam fel a témát hogy azt tudhassam meg, hogy ha esetleg azt veszem egyszer csak észre hogy már nincs meg a barátja akkor hogy kezdjek neki a dolognak? esetleg ha lehet hamar nehogy egy 3. valaki felbukkanjon és lecsapja előlem.
U.I.: az ismerősöm akinek az ismerősei között láttam vele nem vagyok annyira jóban, vagyis ő nem tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!